Andreea Marin, despre intervențiile estetice. Ce i-ar spune fiicei sale dacă ar vrea să recurgă la operații: „S-ar termina cu un nu”

Data actualizării: | Data publicării:
Violeta și Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Violeta și Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin a dezvăluit ce reacție ar avea dacă fiica sa ar recurge la intervențiile estetice. 

Andreea Marin are o relație foarte strânsă cu fiica ei, Violeta. ”Zâna Surprizelor” a mărturist faptul că fiica ei a moștenit-o și este tare mândră de ea. Uneori nu-i vine să creadă cât de mult a crescut și cum s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Cu toate astea, vedeta a recunoscut că nu este de acord ca fiica ei să recurgă la operațiile estetice. 

Andreea Marin nu i-ar permite Violetei să-și facă intervenții estetice

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Andreea Marin a mărturisit că nu i-ar permite Violetei să-și facă intervenții estetice.

„Am avea o discuție foarte serioasă care cred că s-ar termina cu un nu. N-aș putea să spun că susțin mamele care se duc cu fiicele de 16-17 ani la estetician pentru operații de mărire a buzelor, sânilor, modificare a nasului și așa mai departe, dacă nu este o necesitate medicală.

Nu sunt de acord nici pentru mine. Nu caut deloc prietenia cu soluțiile invazive. Nu mi le doresc, pur și simplu.

Dacă în timp cineva decide să facă pentru că se simte mai bine astfel, atunci trebuie să fie aproape de naturalețe”, a spus Andreea Marin la Antena Stars. 

Andreea Marin, mândră de fiica ei

Întrebată dacă are emoții pentru momentul în care Violeta o să fie curtată de băieți, Andreea marin a dat un răspuns pe măsură: ”Vom trece și prin asta, cum trec toți părinții, până la urmă. Este în firescul lucrurilor. Și dragostea este parte din viață, o parte frumoasă din viață, așa că, mama va fi acolo la nevoie.”

Deși este încă un copil, Violeta a înțeles această perioadă grea prin care am trecut cu toții. Mai mult decât atât, chiar ea a fost principala motivație pentru mama sa: ”Copilul meu m-a asigurat că nu trebuie să-mi fac probleme. Mi-a plăcut tăria ei de caracter. Se pare că semănăm pe ici pe colo, în punctele esențiale și s-a apucat de treabă, este foarte bună la școală. Sunt mândră de ea, m-a ajutat foarte mult. Erau zile în care nu apucam să mănânc nimic și ea îmi gătea.”, a declarat Andreea Marin pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel