Andreea Marin: ”Am avut un lung șir de dureri care m-au învățat că nu există nu se poate”/VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin, interviurile Spectacola
Descriere foto: Andreea Marin, interviurile Spectacola

Andreea Marin, moderatoarea emisiunii ”Nu există nu se poate”, a vorbit, în exclusivitate la interviurile SPECTACOLA, despre greutățile prin care a trecut.

Greutățile nu au reprezentat un impas pentru vedetă. Mereu a găsit soluția potrivită pentru orice tip de problemă.

”Cred că și eu sunt o fire tare, am învățat asta în timp, deopotrivă sensibilă,uneori am o balață: sensibilitate și găsirea soluției, uneori extrem de rapide problemelor, care alții se lovesc și nu trec”, a declarat Andreea Marin la INTERVIURILE SPECTACOLA. 

Întrebată dacă a fost împinsă de la spate, încă de când era copil, să meargă pe o anumită direcție, vedeta a răspuns:

”Tatăl meu mi-a dat libertatea de a alege ceea ce cred eu că mi se potrivește.Ceea ce a fost mare lucru. În ziua de astăzi, dar și odinioară, mulți părinți au încercat să își direcționeze copiii spre ceea ce și-at fi dorit ei să facă, ori poate copilul tău nu e potrivit în acel loc, pe acea direcție și s-ar putea să-i faci un rău în loc să-i faci un bine”

În spatele cortinei nu este tot timpul roz, însă ca să fie perfect ai nevoie de sprijinul oamenilor cu care lucrezi. Andreea Marin a mărturisit ce se întâmplă în spatele camerei de filmat și care este starea din platoul emisiunii ”Nu există nu se poate”.

”Închipuiți-vă cel mai complicat puzzel, sunt foarte multe detalii de pus la punct dacă vrei să ai, să ajungi să iasă așa. De la inchegarea unei echipe, care fiecare om e o piesă importantă, te bazezi pe el și nu poți face lucrurile bine de unul singur, și trebuie să ai înțelegerea acestui fapt, apoi de la ceea ce arăți de la prima apăsare pe buton al omului de acasă. El intra în casa ta și vede acest decor, să spunem, la început nu știe nimic despre emisiunea pe care tu o pui la cale pentru el, care poate fi extraordinară, dar se lovește inițial de bariera a ceea ce vede când apasă pe buton , și dacă nu îi place ceea ce vede, imediat părăsește canalul.”

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel