Andreea Mantea vorbește despre al doilea copil: Toți ne dorim în viață multe lucruri

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Mantea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Mantea, Instagram

Andreea Mantea a vorbit despre posibilitatea de a-i face, la un moment dat, un frate lui David.

Andreea Mantea a fost invitată recent, în cadrul emisiunii The Exclusive, cu Oana Radu. Întrebată de moderatoare despre posibilitatea de a face încă un copil, în viitor, răspunsul vedetei a fost unul categoric.

“Nu, nu mai vreau copii. Dacă o să mai întâlnesc un bărbat care o să vrea copil Să fie sănătos, n-am ce să-i fac. Fiecare ne dorim în viață multe lucruri, asta nu înseamnă că se și întâmplă. În acest moment, îmi doresc atât de multe lucruri pentru copilul meu și pentru mine și cam atât. Sper să nu mai rămân gravidă.”, a spus aceasta, în cadrul emisiunii.

Andreea Mantea a primit propuneri indecente

Vedeta a dezvăluit și faptul că a primit mai multe propuneri indecente, pe rețelele de socializare. Însă, în carieră, nu a fost vorba de așa ceva.

“Da, am primit propuneri indecente: Andreea îți ofer 2000 de euro dacă ieși cu mine la o cină. Am multe mesaje de astea. Ele sunt la ordinea zilei. Legat de carieră nu am primit propuneri.”,a adăugat ea.

Cel mai mare compromis pe care l-a făcut vedeta pentru carieră

Vedeta recunoaște însă că a fost nevoită să facă câteva compromisuri, în carieră. Chiar dacă acum le regretă, aceasta este fericită că s-a oprit la timp.

“Mi-am neglijat foarte mult familia pentru carieră și pe mine asta m-a durut foarte tare. Să lucrezi de luni până duminică non-stop. Am stat departe de prieteni, de familie, ei și-au trăi viața, eu nu, dar la un moment dat trebuie să ne oprim. Noroc că a apărut David în viața mea și m-am oprit, altfel nu o făceam, o făceam superficial, de moment. Lui i-am oferit cu adevărat timp și este singurul bărbat din viața mea care a meritat.”, a mai dezvăluit aceasta.

Andreea Mantea recunoaște faptul că se uita în telefonul iubiților ei 

Tot în cadrul acestui interviu, Andreea Mantea a dezvăluit faptul că a fost înșelată de aproape toții iubiții ei. Tocmai pentru că i-au trezit multe suspiciuni, aceasta a fost nevoită să recurgă la un gest extrem.

“Le verificam telefoanele iubiților mei și am descoperit multe fete. Locuiam împreună cu respectivul, dar eu munceam foarte mult, iar el era un animal și își ținea notificările oprite.”, a spus Andreea Mantea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel