Andreea Mantea și fiul ei, David, infectați cu COVID-19. Care este starea lor de sănătate

Andreea Mantea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, sursa foto Instagram

Andreea Mantea și fiul ei trec prin momente grele, după ce au fost infectați cu virusul SARS-COV2.

După ce situația pandemică părea că este sub control, acum lucrurile s-au schimbat radical. Valul patru face din ce în ce mai multe victime, printre care și multe vedete. Printre ele se numără și Andreea Mantea împreună cu fiul ei, David.

Conform unor surse cancan.ro, vedeta este în izolare de aproape 8 zile și atât ea, cât și fiul ei, nu se simt foarte bine. Mai mult, în urmă cu câteva zile se pare că David a făcut febră. Din fericire, starea lui s-a îmbunătățit și nu a fost nevoie deintervenția medicilor.

 

Andreea Mantea a dezvăluit că suferă de o boală autoimună

 

În ultima perioadă aceasta a avut burta puțin mai umflată, iar fanii i-au trimis foarte multe mesaje în care o întrebau dacă este însărcinată. 


Deoarece s-a saturat de această întrebare, vedeta a decis să spună adevărul. Bruneta susține că suferă de o boală autoimună și are anumite alergii care o fac să fie mai umflată în burtă. 


„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt ... pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit...”, a spus Andreea Mantea pe InstaStory.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 01 oct 2021, 07:55 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience