Andreea Mantea, MOTIVUL pentru care și-a învățat fiul să-i facă injecții: Am avut niște probleme de sănătate

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Mantea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Mantea, Instagram

Andreea Mantea se confruntă cu probleme de sănătate. 

Andreea Mantea este într-o formă de invidiat, după ce a reușit să scape de kilogramele în plus, de care se plângea în urmă cu ceva timp. Ca acest lucru să se întâmple, vedeta a ținut un regim alimentar destul de stric și și-a scos din alimentație cele mai nesănătoase obiceiuri. Acum, aceasta se mândrește nu niște rezultate de invidiat, care au făcut-o să reintre în pantalonii care la un moment dat îi erau strâmți.

„Am slăbit foarte mult. Mă laud singură. Azi mi-am pus o curea pentru că îmi cad pantalonii de pe mine. Acești pantaloni cad de pe mine, pantaloni care erau mulați, ca să înțelegi. În două luni am reușit cu dietă normală. Adică cu mâncat sănătos, ca să zic așa. Adică am eliminat din prăjeli, sucuri, dulciuri, făinoase și carbohidrați, adică îi mănânc pe ăia sănătoși”, a declarat Andreea Mantea, potrivit Ego.

Andreea Mantea are probleme de sănătate

Nu doar dieta a determinat-o să renunțe la anumite alimente, ci și anumite alergii, care i-au dat viața peste cap. Din cauza acestui lucru, vedeta nu mai poate mânca nimic din ce era obișnuită și a trebuit să se obișnuiască, treptat, cu un nou stil de viață.

„Lăsând la o parte lucrurile acestea cu slăbitul să știi că am devenit și foarte alergică la multe lucruri și atunci cumva este un stil de viață sănătos. Eu oricum nu mai puteam să mănânc multe alimente. Am avut niște probleme de sănătate cu splina și îmi era greu să mănânc, a fost foarte greu. Nu mai pot mânca nimic din ce îmi plăcea foarte mult.”, a mai spus ea.

Vedeta l-a învățat și pe David să îi facă injecții

Nevoia a determinat-o chiar să-și învețe și propriul copil să îi facă injecții. Andreea Mantea spune că niciodată nu pleacă fără pastile de acasă, pentru că nu poate ști când are nevoie de ele. Din păcate, vedeta spune că nici cel mic nu a scăpat de aceste probele de sănătate și își moștenește mama.

„Umblu cu pastilele după mine și cu pen-ul de epinefrină. L-am învățat și pe David să le facă. El mă moștenește din păcate. Are și el alergii la multe alimente. Ne omoară chimicalele.”, a continuat vedeta, potrivit sursei citate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel