Andreea Mantea, sfâșiată de durere după moartea bunicii: „Îmi lipsește”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Mantea, Captură foto Instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, Captură foto Instagram

Frumoasa Andreea Mantea a vorbit despre cea mai mare tristețe din viața ei. Bruneta suferă îngrozitor de când bunica ei s-a stins din viață. 

Prezentatoarea emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” trece prin momente grele după ce bunica ei a murit. Andreea Mantea a vorbit cu lacrimi în ochi despre cea mai dragă ființă din copilăria ei și despre cea mai dureroasă pierdere de până acum. 


„Mereu am simțit-o pe mamaia ca pe mama mea. Mama se supără dacă vede asta! Am simțit că am două mame!(…) Mult! Îmi lipsește foarte mult, îmi lipsește enorm, pentru că aveam curajul să-i spun orice. Tot, tot! Non stop îmi lipsește, non stop, non stop, non stop. Să vorbesc cu ea, să stea cu David, să-l cunoască pe David, să vorbească cu David, să-l învețe și pe el ce m-a învățat pe mine, să nu știu, să vorbesc cu ea, să mă duc la ea, să stau cu ea, să o  aud, să o văd, să o simt, să facă ceva, să mă certe, să mă certe când greșesc, wow ce mă certa”, a mărturisit Andreea Mantea. 


Vedeta a avut o legătură specială cu bunica ei și crede că aceasta o păzește de sus din ceruri și o ajută să treacă peste momentele de cumpănă din viața ei. Andreea Mantea i-a emoționat pe telespectatori până la lacrimi atunci când a început să vorbească despre relația pe care a avut-o cu bunica ei.  


„Ai văzut cum merg oamenii la psiholog, se duc și spun tot la psiholog, eu mă duc la ea și îi spun tot, încă, și acum. Pentru că dacă ea nu mai e, mă duc acolo și spun acolo, că nu am unde, și-i povestesc ei tot, și-i spun, și-i spun. Știi ce cred, că ea în continuare mă ajută. Sunt multe lucruri pe care unii oameni nu le-ar crede dacă le spun”,  a mărturist Andreea Mantea, în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel