Andreea Mantea se confruntă cu probleme de sănătate: Nu știu cât mai rezist

Data publicării:
Captură video Instagram, Andreea Mantea
Descriere foto: Captură video Instagram, Andreea Mantea

Andreea Mantea a vorbit pe rețelele de socializare, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. 

Andreea Mantea a povestit pe rețelele de socializare, faptul că nu se află într-o stare prea bună de sănătate, iar de peste două săptămâni se confruntă cu o gripă ceva mai severă. Aceasta face apel la urmăritorii ei să o ajute cu orice formă de tratament, pentru că nu mai știe cum să se trateze, spune vedeta.

’Eu nu mai înțeleg. Nu mai înțeleg ce răceală am. Nu mai înțeleg absolut nimic. Eu știam că orice răceală ține 7 zile. Eu așa știam, că orice răceală ține 7 zile și că trece și cu pastile și fără. Covidul cât ținea, 7-10-14 zile, gripa A nu știu cât ține, 7-8-10 zile. Măi, dar eu sunt răcită de două săptămâni. Eu de două săptămâni nu-mi revin.

Eu de două săptămâni nu mai pot. Ieri m-am simțit un pic mai bine și astăzi iar m-am trezit.. Iar am luat-o de la capăt. Nu mai știu ce tratament să iau, ce pastile!? De fapt, le-am luat pe toate. Am luat și naturiste, țuică fiertă, siropuri. Nu știu cât mai rezist. Am rămas și fără voce, la un moment dat. E foarte rău ce se întâmplă’’, a spus Andreea Mantea, pe instastory.

Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme

Dacă în urmă cu ceva timp, Andreea Mantea se plângea de numărul mare de kilograme acumulate, vedeta se laudă deja cu faptul că a reușit să dea jos foarte multe dintre ele. Aceasta a dezvăluit faptul că nu ține o dietă anume, ci mâncarea sănătoasă este cheia în reușita ei. 

„Păi ce… crezi că am dormit? În toată perioadă asta de când am zis din cele 14-16 kilograme nu mai știu exact câte au fost, am dat vreo 10, 9 pe acolo. Sunt dimineți și dimineți… când mă cântăresc și e diferență mare… cred că e reținere de apă, nu știu ce e. Dar nu mă grăbesc, sunt pe drumul cel bun și e bine. Nu țin dietă, ci pur și simplu încerc să mănânc sănătos. Dimineața avem voie să mâncam orice… chiar și slănină cu ceapă, da, apoi salate, grătar, mănânc cât mai sănătos', a declarat Andreea Mantea, pentru CIAO.

Andreea Mantea, despre problemele de sănătate de care suferă

„Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii.Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct. De prin toamnă am început să observ că nu mă mai încap hainele”, a povestit Andreea Mantea, la „Teo Show”. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel