Andreea Mantea, replică dură pentru cei care au crezut că este însărcinată. Ce le-a transmis vedeta: "Sunt grasă, am șunculiță, kilograme în plus"

Data publicării:
Andreea Mantea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, sursa foto Instagram

Andreea Mantea a răbufnit după ce a primit numeroase întrebări legate de o eventuală sarcină.

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Prezentatoarea TV este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Andreea Mantea a vorbit de nenumărate ori despre faptul că  luat câteva kilograme în plus. Cu toate astea, gurile rele au speculat că vedeta ar ascunde o sarcină. 

Sătulă de toate întrebările legate de sarcină, Andreea Mantea a răbufnit și le-a dat o replică dură celor care o atacă.

"Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunuei analize. Problema e ca adlu din ziare ca sunt insarcinată de vreo doi ani. Cumva am intrecut elefantul la gestație. Sunt însăcrinată d evreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie să fiu grasă, Andreea Mantea este grasă, are butică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată. Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeti-mă. (...) De doi ani încpace, mă de doi ani...nu, nu sunt, sunt doar grasă.", a explicat Andreea Mantea pe Instagram.

 

Andreea Mantea  suferă de o boală autoimună

Bruneta a mărturisit că suferă de o boală autoimună și are anumite alergii care o fac să fie mai umflată în burtă. 

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt ... pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit...”, a spus Andreea Mantea pe InstaStory.

 


Chiar dacă a susținut în repetate rânduri că și-ar mai dori un copil, Andreea Mantea susține că nu este momentul potrivit, iar atunci când va face acest pas nu se va ascunde și le împărtăși tuturor fericita veste. 


„Nu zic că nu-mi doresc să rămân însărcinată. Nu zic că nu mi-aș mai dori un bebe, doar că nu este momentul. Când o vrea Dumnezeu. Deocamdată, eu nu vreau, dar dacă aș fi însărcinată, nu aș ascunde acest lucru. N-ai cum să ascunzi o asemenea fericire”, a mai explicat vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel