Andreea Mantea, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19: „Mi-am revenit. Cred”

Data publicării:
Andreea Mantea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, sursa foto Instagram

Andreea Mantea și fiul ei, David, au fost infectați cu COVID-19 și au trecut prin momente grele. 

Andreea Mantea și fiul ei au fost infectați cu COVID-19 și s-au temut pentru viața lor. Vedeta a primit multe mesaje de încurajare din partea fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Aceasta a stat în izolare cât timp a fost infectată și imediat ce s-a simțit mai bine le-a dat de veste celor care îi urmăresc atent activitățile. 


Vedeta le-a spus că și-a revenit și le mulțumește pentru mesajele de încurajare. 


„Gata! Mi-am revenit! Cred...Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunteți minunați!'', a scris Andreea Mantea pe rețelele de socializare.


Andreea Mantea suferă de o boală autoimună


Vedeta a fost de foarte multe ori întrebată dacă este însărcinată. Andreea Mantea a dezvăluit că suferă de o boală, iar atunci când este stresată se umflă și pare că ar cântări cu  10 kilograme mai mult.


„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme.


Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție. Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S.


De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui", a declarat Andreea Mantea în urmă cu ceva timp. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel