Andreea Mantea, MOTIVUL pentru care nu a mai prezentat emisiunea Puterea Dragostei: „Am avut și eu destul de multe greutăți...”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Mantea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, sursa foto Instagram

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Vedeta a dat cărțile pe față și a vorbit despre motivul pentru care a plecat de la Puterea Dragostei. 

Chiar dacă emisiunea Puterea Dragostei de bucură de un succes imens, iar în cele două sezoane pe care le-a prezentat, Andreea Mantea a dus emisiunea pe culmile succesului, dorul de casă, de prieteni și de familie, au făcut-o pe vedetă să renunțe la emisiunea care îi garanta succesul profesional. 


Întoarsă în țară, vedeta a realizat un alt proiect TV, care se bucură de apreciere din partea telespectatorilor, mai exact emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”. Chiar dacă Andreea a mai vorbit despre motivul care a determinat-o să se întoarcă acasă, aceasta le-a mărturisit din nou fanilor de pe Instagram de ce a făcut acest pas. 


 „De asta. Pentru că trebuia să vin acasă, pentru David. E mai bine aici”, a spus vedeta pe Instagram. 


Adreea Mantea este tot timpul o persoană veselă și extrem de pozitivă, air fanii au fost curioși să safle cum reușește să treacă peste perioadele mai grele din viața ei: ”Am întâlnit atât de multe povesti triste în viața mea și atât de multi oameni cu atât de multe probleme, încât imi dau seama că ar trebui să prețuiesc tot ce am, din tot sufletul.


Din păcate, am avut și eu destul de multe greutăți, dar mi-am dat seama că dacă o să stau așa și o să mă plâng și o să-mi pară rău și o să fiu tot timpul tristă, nu o să le dau de cap și nu o să le înving. Așa că încerc să mă bucur cât mai mult…”.


Andreea Mantea își dorește o fetiță


Chiar dacă le-a spus în repetate rânduri fanilor de pe Instagram că nu este însărcinată, vedeta primește această întrebare foarte des. 


„Nu, nu, nu, nu. Nu sunt însărcinată. Știu că nu mă crede nimeni, dar ce să fac? Am niște probleme de sănătate”, a spus Andreea Mantea.


„Mi-aș dori tare tare mult o fetiță, mult de tot. Oricum eu primele două luni am crezut că am fetiță. Mă rog, așa am crezut…așa am simtit și-mi doream…”,  a adăugat vedeta TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel