Andreea Mantea, mărturisiri ȘOCANTE din relația cu Cristi Mitrea. Soacra ei a fost cea care a convins-o să nu depună plângere împotriva lui

Data publicării:
Cristi Mitrea și Andreea Mantea, foto Facebook
Descriere foto: Cristi Mitrea și Andreea Mantea, foto Facebook

Andreea Mantea a trăit clipe de coșmar alături de Cristi Mitrea. Cum a fost convinsă vedeta să nu meargă la poliție după ce a fost agresată de tatăl copilului ei?

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. Aceasta are mare succes pe plan profesional, dar nu poate spune același lucru și în ceea ce privește dragostea. În trecut, vedeta a trăit momente de groază alături de Cristi Mitrea, cu care are și un băiețel. 


După mulți ani, Andreea Mantea a declarat că a fost supusă unor agreisuni fizice și verbale chiar în perioada în care era însărcinată cu David. Vedeta spune că atunci din iubire și milă nu a mers la Poliție să îl reclame pe tatăl copilului ei. Andreea Mantea l-a iertat de nenumărate ori pe Cristi Mitrea chiar dacă îi făcea viața un calvar. 


„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere urma să fie arestat.


Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui.


Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el. Din păcate, o femeie atunci când este lovită nu știu de ce, culmea că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui.


Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente”, a mărturisit Andreea Mantea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.


Andreea Mantea a fost convinsă și de mama lui Cristi Mitrea să nu se ducă la Poliție, dar spune că uneori regretă enorm că nu s-a răzbunat pe bărbatul care a făcut-o să sufere atât de mult. 


„Nu știu ce a fost atunci în mintea mea, dar respectul și faptul că mama lui îmi explica niște lucruri înțelegeam de ce trece prin acele stări și de ce face acele lucruri, m-au făcut să nu fac asta.


Câteodată sunt o fire răzbunătoare și am avut momente când poate am regretat că nu m-am răzbunat, în momentul când el a făcut niște greșeli publice foarte mari pe care eu nu le-aș fi făcut niciodată și nici nu o să le fac, de dragul copilului meu.


El nu a văzut așa lucrurile și nici nu o să le vadă și nici nu o să le înțeleagă.


Momentele acestea au fost atât de scurte și atât de intense ca o flacără. Nu regret. Ce am eu, el nu o să aibă niciodată. Poate că nu e așa, poate că e așa, dar tind să cred că așa este”, a adăugat vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel