Andreea Mantea, ipostaze incendiare în costum de baie. Frumoasa prezentatoare TV a plecat în vacanță alături de fiul ei, David /FOTO

Data publicării:

Andreea Mantea a încins internetul cu ultimele ei apariții din vacanță. Cum arată vedeta în costum de baie?

Andreea Mantea este una dintre cel mai îndrăgite vedete din România. Prezentatorea TV a plecat în vacanță în Turcia alături de fiul ei, David și mai multe prietene. Aceasta se distrează de minune și se mândrește cu silueta ei de vis. 


Andreea Mantea a încins internetul cu ultimele ei apariții, iar fanii au rămas uimiți când au văzut cât de bine arată bruneta. 

 

În ultima perioadă aceasta a avut burta puțin mai umflată, iar fanii i-au trimis foarte multe mesaje în care o întrebau dacă este însărcinată. 


Andreea Mantea a dezvăluit că suferă de o boală autoimună


Sătulă de întreabrile fanilor, vedeta a decis să spună adevărul. Bruneta susține că suferă de o boală autoimună și are anumite alergii care o fac să fie mai umflată în burtă. 


„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt ... pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit...”, a spus Andreea Mantea pe InstaStory.


Chiar dacă a susținut în repetate rânduri că și-ar mai dori un copil, Andreea Mantea susține că nu este momentul potrivit, iar atunci când va face acest pas nu se va ascunde și le împărtăși tuturor fericita veste. 


„Nu zic că nu-mi doresc să rămân însărcinată. Nu zic că nu mi-aș mai dori un bebe, doar că nu este momentul. Când o vrea Dumnezeu. Deocamdată, eu nu vreau, dar dacă aș fi însărcinată, nu aș ascunde acest lucru. N-ai cum să ascunzi o asemenea fericire”, a mai explicat vedeta.

 

Citește și: Dana Rogoz a rămas fără cuvinte în fața fiului ei de doar 7 ani. Ce întrebare a primit din partea celui mic



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel