Andreea Mantea, gesturi extreme din GELOZIE: „Voiam să văd până unde duce nesimțirea acelui om”

Data publicării:
Andreea Mantea, captură foto Kanal D
Descriere foto: Andreea Mantea, captură foto Kanal D

Andreea Mantea a vorbit deschis despre gesturile pe care a ajuns să le facă din gelozie.

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Andreea Mantea a fost întrebată care este cel mai urât lucru pe care l-ai făcut din gelozie. Răspunsul vedetei a amuzat-o copios pe Denise Rifai. 


„Nu știu dacă au fost urâte...sunt multe lucruri (n.r pe care le-a făcut din gelozie) poate că am umblat la mâncare, poate că am ars intenționat anumite cămăși. Sunt chestii drăguțe, în fond și la urma urmei.

De ce sare când sunt atât de multe lucruri care se pun în mâncare? Nu e bine, eu eram mică și nu știam. Da, într-adevăr, să fii gelos înseamnă neîncredere în tine și știam asta. Eu nu eram geloasă, voiam să văd până unde duce nesimțirea acelui om, până unde duce murdăria din el. Voiam sa văd cine este el, de fapt, voiam să văd ce ascunde, nu mă interesa.

În momentul în care eu simțeam că sunt înșelată, nu mă mai interesa acea relație, dar îmi plăcea să văd cât de mizerabil poate fi un om. Voiam să văd, atât. Nu era o gelozie, voiam să cunosc oamenii. Voiam să văd până unde duce. De multe ori, să știi că m-a ajutat asta. Mi-am dat seama că nu ar trebui să mai am încredere în oameni exact așa cum o făceam eu.”, a spus Andreea Mantea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Test inedit

Apoi, Denise Rifai i-a propus vedetei un joc inedit: să se pună în pielea invitaților din emisiunea ei și, printr-un exercițiu de imaginație, să spună dacă ar putea da  "O nouă șansă" oamenilor care i-au greșit.

"Nu cred în a doua șansă, nu cred într-o nouă șansă în ceea ce mă privește pe mine.
Oamenii care mi-au greșit mie, mi-au greșit atât de tare încât, am spus-o și în cadrul emisiunii mele, există greșeli peste care un om nu mai poate trece. Înduri, înduri, dar gradul de suportabilitate devine prea sensibil, iar eu sunt proastă de bună, naivă, credulă și poate că mulți din telespectatori se regăsesc: da, te iert, își mai dau o nouă șansă, dar ajungi într-un punct în care îți vine să zici du-te de unde ai venit, că nu-ți mai dau nicio șansă.


În acest moment nu am oameni cărora să le iert greșelile și nici oameni cărora să le cer iertare. Dacă am făcut greșeli mi le-am îndreptat și în fiecare zi încerc să nu greșesc. Dacă mi s-a întâmplat ceva rău în fiecare zi încerc să mă gândesc de ce mi s-a întâmplat acel lucru, oricât de mic ar fi. Încerc să mă gândesc cui i-am greșit de mi s-a întâmplat asta și dau timpul înapoi: am făcut vreun rău? Așa funcționez, încerc să fiu foarte bună cu toți oamenii din jurul meu.
Doar îi aștept pe oameni să vină la emisiune.", a mărturisit Andreea Mantea la Kanal d



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel