Andreea Mantea, fără pic de machiaj. Vedeta TV, așa cum nu ai mai văzut-o până acum

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Mantea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, sursa foto Instagram

Andreea Mantea a fost dintotdeauna apreciată pentru frumusețea ei, însă puțini știu cum arată când nu apare la televizor. 

În vârstă de 34 de ani, Andreea Mantea poate spune că are orice și-ar dori de la viață. Are o carieră de succes, un copil minunat și propria emisiune TV. Aceasta a fost mereu apreciată pentru frumusețea ei, însă telespectactorii nu au văzut-o niciodată fără machiaj. Acum , Andreea Mantea a decis să le arate fanilor de pe Instagram, cum arată atunci când se trezește dimineața. 


Andreea Mantea a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care apare în lumina dimineții, cu o cană de cafea în mână, încântată de razele puternice ale soarelui. Fanii au remarcat frumusețea naturală a vedetei, dar și micile imperfecțiuni pe care orice femeie le are. 


Andreea Mantea este într-o strânsă legătură cu fanii de pe rețelele de socializare și le arată tot ce face, ba chiar comunică destul de des cu urmăritorii ei. În fotografia postată recent, le-a urat celor de pe Instagram: „o zi superbă”. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel