Andreea Mantea este o mamă DURĂ: Eu prefer așa, cu papucul și cu mătura

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Mantea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Mantea, Instagram

Andreea Mantea a dezvăluit care sunt metodele ei de a-și educa copilul. Vedeta nu este de acord cu tehnicile moderne de parenting și urmează exemplul văzut la mama sa.

Andreea Mantea este o mamă singură, care a reușit să îi ofere o educație exemplară copilului ei. Chiar dacă mulți poate cred că vedeta este o mamă modernă, care nu este de acord cu bătaia, Andreea Mantea spune că nu este de acord cu aceste noi tehnici și își educ copilul așa cum a învățat de la mama sa.

„Din punctul meu de vedere tot ce știe el până în acest moment, trei sferturi știe doar de la mine. Am făcut o școală fantastică cu el. Școala propriu-zisă doar i-a punctat tot ce l-am învățat eu. Într-un fel, mă bucur că de aici încolo nici eu nu mai știu să-i mai explic. Când o să înceapă din alea, cu necunoscutele”, a spus Andreea Mantea, potrivit ego.

"Eu prefer așa, cu papucul și cu mătura"

Chiar dacă mulți o vor condamna pentru metoda aleasă de a-și educa copilul, Andreea Mantea spune că ea nu a rămas cu nicio traumă din copilărie, drept dovadă acesta este un model bun de urmat.

„Am fost la ședința cu părinții. E foarte bun la școală. El nu știe asta, nu i-am spus. Ba chiar i-am zis că mai are minusuri pe ici-colo. Sunt mamă singură, dacă nu eu, atunci cine să-l împing? Dacă sunt bună și blândă și îi zic mereu că este bine, o să se culce pe o ureche și nu mai face nimic. Eu nu sunt de acord cu toată nebunia asta cu parentingul de acum, cum că nu trebuie să îți cerți copilul, nu spune că nu face bine, nu spune că nu se pricepe pentru că îi creezi traumă. Noi nu avem nicio traumă. Eu prefer așa, cu papucul și cu mătura”, a mai povestit Andreea Mantea.

Andreea Mantea urmează exemplul mamei ei

„Mama? Dădea cu ce apuca. Nu pot să zic cu ce m-a bătut mama mea. Ea dădea cu ce apuca. Și acum m-a lovit. Nu mai țin minte cu ce a aruncat după mine. Acum câteva zile. Am rugat-o să stea cu David pentru că eram la filmări la „Casa iubirii” și când am ajuns acasă nu știu ce mi-a zis, eu i-am răspuns. Nici bine nu m-am întors și am văzut că zboară ceva spre mine. Dacă eu țip un pic la David, s-a terminat. Eu nu am voie. Mereu îi sare în apărare și mă ceartă”, a continuat vedeta.

"Ce vine din urmă mă sperie"

Andreea Mantea aplică această educație, pentru că nu-i place ce vede la noua generație și vrea ca David să urmeze cel mai bun exemplu.

„Eu sunt la fel ca ea. Arunc cu ce prind după el. Nu există să fiu opusul ei. Cred că a funcționat educația ei „cu papucul” pentru că ce vine din urmă mă sperie. Hai să ne uităm la noi. Dacă voiam să citim o carte, în trecut, furam o carte din bibliotecă și ne luam bătaie pentru că nu aveam voie să citim anumite cărți. Cel puțin așa era la noi în familie, noi nu aveam voie să ieșim din programa școlară. Trebuia să mergem la bibliotecă, să ne facem fișă, să o citim într-un anumit timp pentru că altfel plăteai penalități dacă nu returnai cartea la timp. Acum sunt audiobook-uri, nici nu mai trebuie să stai cu ochii în carte, dacă nu ai chef să citești poți să asculți la căști. Mi se pare fantastic și mulți dintre copiii din ziua de azi nu fac asta.”, a spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel