Andreea Mantea, despre problemele de sănătate de care suferă: „Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă”

Data publicării:
Andreea Mantea, captura foto Youtube/ Kanal D
Descriere foto: Andreea Mantea, captura foto Youtube/ Kanal D

Andreea Mantea trece prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate. Vedeta ia pastile în fiecare zi, dar refuză să se simtă bolnavă. 

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, dar puțini oameni cunosc greutățile prin care aceasta trece. Chiar dacă este mereu optimistă și cu zâmbetul pe buze, vedeta se confruntă cu probleme de sănătate, care îi dau adesea toată viața peste cap. 


Andreea Mantea suferă de o boală autoimună, despre care refuză să vorbească, deoarece spune că este un subiect sensibil pentru ea. În plus, aceasta suferă și de alergii. Nu are voie să mânânce diverse alimente, iar atunci când nu se poate abține ajunge imediat la spital. Andreea Mantea spune că nu se simte bolnavă, dar trebuie să ia peste 6 pastile pe zi, pentru a ține totul sub control. 


„Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii.Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct. De prin toamnă am început să observ că nu mă mai încap hainele”, a povestit Andreea Mantea, la „Teo Show”. 


Andreea Mantea, decizie RADICALĂ după ce s-a îngrășat 14 kilograme într-un an de zile: „Trebuie să slăbesc neapărat”


Andreea Mantea a luat 14 kilograme într-un an de zile și spune că vrea să slăbească cât mai repede. Andreea Mantea și-a stabilit deja obiectivele și știe cum va aborda acest aspect. Prezentatoarea TV nu vrea să urmeze dietele drastice ci vrea să își schimbe complet stilul de viață. 


"Am stat și m-am gândit. Mi-am zis că trebuie să slăbesc neapărat, dar nu la modul acela dur cu diete și așa mai departe. Nu! Vreau să încep să am un stil de viață mai sănătos, cel puțin din punct de vedere al alimentației. Trebuie să fac cumva și să îmi transform viața cu totul, să am un stil de viață sănătos, pentru că, din păcate, este vârsta. Nu pot să mai fiu așa cum era. Nu pot. Cei care mă cunosc știu că eu puteam să mănâc cinci cutii de pizza fără să se vadă. Eram foarte ok și eram invidiatăatunci, ba chiar certată. Acum e altfel. Mă rog, amănunte! Trebuie renunțat la zahăr, pâine, neapărat să introduc mai multe fibre pe care să le consum dimineața. Am încercat să vă împărtășesc aceste gâduri ale mele și sper să ajungă la 52 de kilograme, chiar 50 și să rămân acolo. Am început deja de două zile să mănânc sănătos, să beau ceaiuri", a povestit Andreea Mantea pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel