Andreea Mantea, despre primul job la vârsta de 15 ani. Unde lucra vedeta pe vremea când era elevă la liceu: „Toți banii îi dădeam pe prostii”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Mantea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, sursa foto Instagram

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate vedete TV din România. Prezentatoarea de televiziune a început să muncească încă din liceu. 

Chiar dacă acum se bucură de o carieră de succes în lumea showbizului, Andreea Mantea nu a fost mereu privilegiată. Vedeta a pornit de jos, iar cu atitudine și perseverență a ajuns acolo unde mulți doar visează. 


Andreea s-a născut în București, în sânul unei familii modeste. Pentru a-și permite accesorii și haine, aceasta s-a apucat de muncă la finalul clasei a IX-a. Andreea Mantea a luat ziarul și a început să caute locuri de muncă. Chiar dacă nu avea experiență, atitudinea a ajuta-o pe aceasta să obțină jobul dorit. 


„Pe la la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu. Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: «Da». Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o.


Patroana a fost însă amabilă, mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență. M-am prezentat la serviciu de a doua zi. Sigur că toți banii pe care îi câștigam îi dădeam pe tot felul de prostii, care la vremea aia mi se păreau extrem de importante: pantofi, genți, rochițe etc”, a povestit vedeta într-un interviu pentru Formula As.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel