Andreea Mantea, despre boala gravă de care suferă. Vedeta este nevoită să ia 10 pastile pe zi: ”Nu o să dea înapoi niciodată”

Data publicării:
Andreea Mantea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, sursa foto Instagram

Andreea Mantea a dezvăluit cu ce boală gravă se confruntă. Din nefericire, nu există leac pentru ea și este nevoită să ia zece pastile pe zi pentru tot restul vieții.

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de viață. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că aceasta se confruntă cu o boală, care nu are leac. Recent, Andreea Mantea a declarat că suferă de o afecțiune gravă, motiv pentru care este nevoită să ia tratament toată viața. 

Prezenatoarea TV a mărturisit că este nevoită să ia zece pastile în fiecare zi, pentru a ține boala sub control. 

”Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit”, a spus Andreea Mantea în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai."

 

Are în permanență la ea un pen de adrenalină

 

Andreea Mantea a declarat că are tot timpul în geantă un pen de epinefrină ( adrenalină) și chiar l-a învățat și pe fiul ei să îi administreze doza. Totodată, vedeta a precizat că are interzis la anumite alimente. 

 

”E o listă de alimene care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a mai spus Andreea Mantea.

 

 

 

Andreea Mantea, gesturi extreme din GELOZIE

 

 

Andreea Mantea a fost întrebată care este cel mai urât lucru pe care l-ai făcut din gelozie. Răspunsul vedetei a amuzat-o copios pe Denise Rifai. 


„Nu știu dacă au fost urâte...sunt multe lucruri (n.r pe care le-a făcut din gelozie) poate că am umblat la mâncare, poate că am ars intenționat anumite cămăși. Sunt chestii drăguțe, în fond și la urma urmei.

De ce sare când sunt atât de multe lucruri care se pun în mâncare? Nu e bine, eu eram mică și nu știam. Da, într-adevăr, să fii gelos înseamnă neîncredere în tine și știam asta. Eu nu eram geloasă, voiam să văd până unde duce nesimțirea acelui om, până unde duce murdăria din el. Voiam sa văd cine este el, de fapt, voiam să văd ce ascunde, nu mă interesa.

În momentul în care eu simțeam că sunt înșelată, nu mă mai interesa acea relație, dar îmi plăcea să văd cât de mizerabil poate fi un om. Voiam să văd, atât. Nu era o gelozie, voiam să cunosc oamenii. Voiam să văd până unde duce. De multe ori, să știi că m-a ajutat asta. Mi-am dat seama că nu ar trebui să mai am încredere în oameni exact așa cum o făceam eu.”, a spus Andreea Mantea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel