Andreea Mantea, adevărul despre relația pe care a avut-o cu Cristian Mitrea: "...câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec"

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea mantea și Crisitan Mitrea, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Andreea mantea și Crisitan Mitrea, sursa instagram/ colaj foto

Andreea Mantea a făcut dezvăluiri tulburătoare din relația pe care a avut-o cu Cristian Mitrea.

Cristian Mitrea și Andreea Mantea au fosrmat un cuplu în urmă cu câțiva ani, de unde a rezultat și un băiețel superb, pe nume David Andrei. Din nefericire, drumurile celor doi s-au separat, fiecare văzându-și de propria viață.

După ce Cristian Mitrea a făcut mai multe declarații la adresa Andreei Mantea, vedeta nu a mai rezistat și a răbufnit, făcând niște declarații bombă cu care a uimit pe toată lumea. Potrivit acesteia, Cristian Mitrea a agresat-o fizic, chiar și când era însărcinată.

"A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem.", a declarat Andreea Mantea pentru WoWbiz

Deși, Cristian Mitrea a declarat în nenumărate rânduri că are o relație strânsă cu băiețelul său, Andreea Mantea a ținut să contrazică acest lucru. Prezentatoarea Tv a mărturisit că  bărbatul nu a avut niciodată răbdare cu fiul său, iar cel mic nu vrea să mai audă de el. 

"A spus ca el și David au o relație magnifică. Realitatea este alta. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el, în ciuda faptului ca m-am chinuit să conturez o imagine perfectă a tatălui lui. Pentru ca l-a dezamăgit enorm. Și-a dorit să îi fie alături în anumite momente și nu i-a fost. Probabil... că era ocupat cu instabilitatea emoțională. Când copilul își dorea să îl vadă... nu avea timp sau pur și simplu, nu răspundea. Îl lua sau îl vedea doar când copilul nu își dorea. Oricum este înfiorator să descriu în cuvinte reacția copilului când auzea că trebuie să meargă la el.

Acum David este liniștit. A trecut peste multe întâmplări și dezamăgiri cu bine. A crescut cât de cât și percepe altfel lucrurile. A ințeles atât cât trebuia să înteleagă la vârsta lui. Este bucuros că nu mai e nevoit să simtă teama de a merge la tatăl lui, iar eu sunt fericită că puiul meu nu va mai fi lovit.", a mai spus Andreea Mantea pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel