Andreea Mantea, acuzată că își maltratează motanul. Cum s-a apărat vedeta TV

Data publicării:
Andreea Mantea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, sursa foto Instagram

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi după ce a fost acuzată că și-ar fi chinuit pisica. Vedeta s-a apărat și le-a transmis fanilor un mesaj. 

Vedetă de televiziune, Andreea Mantea, a intrat în vizorul iubitorilor de animale după ce a postat pe pagina ei de Instagram un videoclip în care își tundea pisica. Fanii au fost revoltați și au acuzat-o că și-ar fi maltratat animalul de companie. Andreea Mantea este și ea o iubitoare de animale și a izbucnit în lacrimi din cauza acuzelor pe care le-a primit. 


Frumoasa prezentatoare TV le-a transmis fanilor un mesaj pentru a demonta acuzațiile primite:


„Fac acest video în urma mesajelor, a unora dintre voi, care au avut curajul să mă acuze de maltratarea unuia dintre pisicii mei, mai exact Tobi. Stau și mă întreb dacă l-am maltratat de ce stă acum lângă mine și toarce cu atâta drag. Vorbim despre faptul că eu îl am pe Tobi de nouă ani. L-am salvat de pe stradă, nu este vreo rasă de nu știu care. Este o rasă europeană, cum îmi place mie să-i spun, adică este un maidanez. Iar pe Blondi, aici de față și el, care și el toarce la fel de tare și cred că iubitorii de animale și cei care cunosc animalele foarte bine știu ce înseamnă atunci când toarce un pisic... nu am știut cum să-l adun de pe un câmp după ce a fost mâncat de niște câini”, le-a transmis Andreea Mantea fanilor de pe Instagram. 


Vedeta a mai precizat că a salvat și foarte mulți câini de-a lungul timpului, pe care i-a luat de pe stradă și i-a dus pe cheltuiala ei la medicul veterinar. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel