Andreea Mantea a vorbit despre primii pași în televiziune: Am lăsat vrabia din mână pentru cea de pe gard

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Mantea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Mantea, Instagram

Andreea Mantea și-a amintit despre primul job pe care l-a avut și despre cum putea să devină actriță.

Andreea Mantea se bucură astăzi de un succes foarte mare, în televiziune și chiar vedeta a mărturisit, la un moment dat, faptul că a câștigat foarte mulți bani până acum. Totuși, parcursul carierei acesteia a fost unul firesc. Andreea Mantea a început să profeseze mai întâi, ca reporter, după care au urmat tot felul de castinguri.

,,Eram reporter la Kiss TV, eu și Anca Serea. După Kiss TV, am luat un casting la Acasă TV, într-un serial. Luasem deja și castingul de la ,,Neatza cu Răzvan și Dani", în rolul de vecină. Serialul era câștigat deja, rolul era al meu, trebuia doar să semnez contractul, iar, aici, mai erau încă 4 fete care câștigaseră castingul, pe lângă mine. În fiecare zi, trebuia să meargă câte una dintre noi și, la finalul săptămânii, se decidea cine rămâne.", a spus Andreea Mantea, potrivit Click!

Andreea Mantea a lăsat cariera de actriță pe matinalul de la Antena 1

"Am lăsat vrabia din mână pentru cea de pe gard, că puteam să nu ies câștigătoare. Și, m-am gândit dacă chiar asta îmi doresc, să fiu actriță, ,,oare chiar pot?". Fiind la o agenție, oamenii ăia ne trimiteau peste tot, la reclame, seriale etc. Până la urmă am ales ,,Neatza cu Răzvan și Dani ". La finalul săptămânii, am fost câștigătoare, spre surprinderea mea.", a mai spus ea.

Andreea Mantea, despre relația cu Cristian Mitrea

Andreea Mantea a avut o relație cu Cristian Mitrea, pentru foarte puțin timp. În urma acestei relații, prezentatoarea TV a rămas însărcinată cu David și, spune luptătorul, a ales să păstreze copilul, chiar dacă în acel moment ruptura dintre cei doi era deja produsă. Într-un interviu recent, vedeta a vorbit despre cel mai toxic lucru din viața ei, făcând referire la bărbat.

“Ultimul lucru toxic din viața mea, pe care l-am eliminat, avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini, și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic! Eu nu am nevoie să îmi expun durere, vorbesc eu cu mine, citesc o carte. (...) O relaţie toxică nu poate fi numită căsnicie sau relaţie frumoasă. Orice femeie are nevoie de o relație toxică la un moment dat, dacă e o femeie căreia îi place să simtă adrenalina, dar e o perioadă, după care zice gata!”, a spus Andreea Mantea, pentru cancan, potrivit Click.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel