Andreea Mantea a rămas fără iubit chiar înainte de Valentine’s Day. Ce mesaj a transmis prezentatoarea TV

Data publicării:
Andreea Mantea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, sursa foto Instagram

Andreea Mantea s-a despărțit de iubit și a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. 

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. Aceasta se bucură de un succes imens pe plan profesional, dar pe plan amoros nu poate spune același lucru deoarece de-a lungul timpului a trăit experințe nu tocmai plăcute cu foștii parteneri. 


Chiar dacă își ține viața privată departe de lumina reflectoarelor, Andreea Mantea a făcut un anunț chiar înainte de Valentine’s Day. Vedeta este singură din nou și spune că își așteaptă Dragobetele. 


„Single people on Valentine’s Day! Voi cum sărbătoriți? Singure/i sau cu partenerul/a? Sau așteptați #Dragobetele?”, este mesajul Andreei Mantea pe Instagram. 


Andreea Mantea, mărturisiri ȘOCANTE din relația cu Cristi Mitrea. Soacra ei a fost cea care a convins-o să nu depună plângere împotriva lui


Andreea Mantea a trăit momente de groază alături de Cristi Mitrea, cu care are și un băiețel. 


După mulți ani, Andreea Mantea a declarat că a fost supusă unor agreisuni fizice și verbale chiar în perioada în care era însărcinată cu David. 


„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere urma să fie arestat.


Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui.


Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el. Din păcate, o femeie atunci când este lovită nu știu de ce, culmea că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui.


Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente”, a mărturisit Andreea Mantea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel