Andreea Mantea a fost înșelată. Ce spune vedeta despre infidelitățile foștilor iubiți: „I-am prins în fapt”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Mantea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Mantea, Instagram

Andreea Mantea a făcut dezvăluiri neașteptate din fostele relații. Vedeta a fost înșelată în nenumărate rânduri.

Andreea Mantea a fost invitată  în cadrul podcastului «Momentul Adevărului», unde a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața ei personală. De-a lungul timpului, prezentatoarea TV a avut doar ghinion pe partea sentimentală. Mai mult decât atât, vedeta a recunoscut că a fost înșelată de doi dintre foștii ei iubiți.

Andreea Mantea a povestit că pe unul dintre parteneri l-a prins chiar în momentul în care era în tandrețuri cu amanta.

,,O femeie știe. Îți dai seama. Nu am fost niciodată paranoică. I-am prins în fapt, pe unul imediat după...și pe unul prin mesaje, i-am văzut mesajele. I-am prins pe toți. Nu am iertat înșelătoria. Fetele să treacă peste relație, pentru că nu merită. De ce să stea o femeie˝, a declarat Andreea Mantea. 

Vedeta este de părere că nu trebuie să ierți pe nimeni care ajunge să te înșele. De asemenea, Andreea Mantea a precizat că un singur iubit a vrut să se întoarcă la ea după ce a înșelat-o. 

,,A avut unul curaj să rămână dar vreo cinci minute a apucat. De ce să întreb, ce rost are.˝ a mai adăugat prezentatoarea. 

Andreea Mantea, bătută în sarcină

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. Aceasta are mare succes pe plan profesional, dar nu poate spune același lucru și în ceea ce privește dragostea. În trecut, vedeta a trăit momente de groază alături de Cristi Mitrea, cu care are și un băiețel.  După mulți ani, Andreea Mantea a declarat că a fost supusă unor agreisuni fizice și verbale chiar în perioada în care era însărcinată cu David. Vedeta spune că atunci din iubire și milă nu a mers la Poliție să îl reclame pe tatăl copilului ei. Andreea Mantea l-a iertat de nenumărate ori pe Cristi Mitrea chiar dacă îi făcea viața un calvar. 


„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere urma să fie arestat. Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui.Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el. Din păcate, o femeie atunci când este lovită nu știu de ce, culmea că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui. Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente”, a mărturisit Andreea Mantea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel