Andreea Mantea, pe urmele Laviniei Pârva. Ce a învățat-o sotia lui Ștefan Banică

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Mantea, foto instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, foto instagram

Andreea Mantea i-a făcut o vizită Laviniei la sala de fitness, acolo unde iubita lui Stefan Bănică se antrenează zilnic

Potrivit emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, Lavinia Pârva și prezentatoarea emisiunii și-au făcut de cap într-o sală de fitness, însă șireată cum o știm pe Andreea, aceasta a ”dezbăcat-o” de secrete  pe iubita lui Ștefan Bănică. 

”Am născut cezariană, iar după naștere am fost nevoită să slăbesc, să revin la kg normale pe care le aveam de dinainte de a rămâne însărcinată. De aceea am început să fac pilates”, a spus Lavinia Pârva potrivit Kanal D. 

”Primul cuvânt pe care Alexandru, băiatul meu, a fost ”tata”. Nu am fost geloasă, ba din congtra m-am bucurat când Alexandru i-a spus lui Ștefan, tata. Consider că trebuie să ai foarte mare răbdare cu un copil, deoarce dacă stai acolo cu el și vei știi despre ce este vorba atunci chiar nu o să ți se mai pară periculos. El va crește relaxat și va crește mult mai atent”

”Nu mai facem niciun copil, eu nu îmi mai doresc, dar acum cum dorește bunul Dumnezeu”, a mai spus Lavinia Pârva potrivit Kanal d.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel