Andreea Ibacka, primele imagini de pe patul de spital după ce a născut. Cum se simte actrița

Data publicării:
Andreea Ibacka, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Ibacka, sursa instagram

Andreea Ibacka a făcut primele declarații după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

Andreea Ibacka și Cabral sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinți pentru a doua oară. Recent, actrița din ”Adela” a făcut acum primele declarații pe rețelele de socializare după ce a născut. Ea a ținut să le mulțumească fanilor pentru numeroasele mesaje pe care i le-au transmis în tot acest timp, dar i-a transmis și soțului ei, Cabral, un mesaj amuzant prin care i-a mărturisit că de acum ea nu mai e grasă.

”Am fost efectiv copleșită de foarte multe mesaje, gânduri și emoții cât se poate de pure și sincere și pentru asta vă mulțumesc din suflet. Am născut da, Cabral eu nu mai sunt grasă, nu știu despre tine”, a spus Andreea Ibacka pe Instagram.

Andreea Ibacka se află și ea la maternitate de una singură, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Actrița a precizat că bebelușul său este bine, ea de asemenea la fel, iar acum așteaptă cu bucurie să fie externați și să meargă acasă.

”Lăsând gluma deoparte, marți s-a întâmplat minunea, am intrat în travaliu așa cum mă așteptam, m-a adus soțul, sunt singură la maternitate, dar suntem foarte bine atât eu cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși”, a mai spus vedeta.

 

Cu ce probleme s-a confruntat pe parcursul sarcinii

 

Andreea Ibacka este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară.  Pe parcursul sarcinii, soția lui Cabral și-a ținut fanii la curent cu starea de sănătate și evoluția sarcinii. Aceasta a mărturisit că respiră și se deplasează destul de greu, însă este foarte emoționată și abia așteaptă să își strângă bebelușul în brațe.

”Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a spus Andreea pe Instagram.

Cabral și Andreea Ibacka au zece ani de căsnicie și urmează să devină părinți pentru a doua oară. Deși lucrurile nu au mers întotdeauna bine între cei doi, au reușit într-un final să treacă peste orice obstacol.

”Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative.

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, spunea Andreea Ibacka la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel