Andreea Ibacka, la un pas de a naște prematur. Actrița a făcut dezvăluiri șocante: ”Aveam 27 de săptămâni...”

Data publicării:
Cabral și Andreea Ibacka, sursa instagram
Descriere foto: Cabral și Andreea Ibacka, sursa instagram

Andreea Ibacka a făcut dezvăluiri șocante despre prima sarcină. Actrița a mărturisit că a fost la un pas de a naștere prematur primul său copil, în timp ce era în vacanță.

Andreea Ibacka este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta se mândrește cu familia pe care o are și se poate considera o femeie împlinită. Cu toate astea, actrița a trecut și prin perioade mai dificile. Recent, Andreea le-a povestit fanilor care a fost cea mai mare cumpănă din viața ei. Mai exact, vedeta a fost la un pas de a naște prematur, chiar în momentul în care se afla în vacanță, în Malta.

Aceasta a început să aibă contracții mari, motiv pentru care a mers de urgență la un spital din zonă, însă cadrele medicale de acolo nu erau pregătite pentru așa ceva. Atunci, vedeta s-a speriat îngrozitor și s-a temut că o să nască prematur.

”N-am povestit asta atunci, însă în 2018 am fost la un pas de a naște prematur. Aveam 27 de săptămâni de sarcină, un copilaș de aproximativ 1 kg în burtică și eram în ”vacanță” în Malta. Timp de câteva zile am avut contracții aproape fără pauză. Dese, regulate, așa cum nu ți-ai dori să apară înainte de termen. Iar pe insulă am descoperit un sistem sanitar complet nepregătit, trăind tot timpul cu senzația că aplicația mea de sarcină îmi oferă mai multe informații prețioase decât personalul de gardă cu care am interacționat la „cel mai bun spital privat de-al lor”, a spus Andreea Ibacka pe Instagram.

 

Deși medicii de la spitalul respectiv i-au spus că există posibilitatea să nască prematur, aceștia au trimis-o la hotel.

”M-au anunțat că urma să nasc în noaptea respectivă și apoi m-au trimis înapoi la hotel, pentru a nu se complica cu o turistă cu probleme de sarcină. Pe ieșire „m-au liniștit”, în schimb, spunându-mi că „sunt șanse ca bebelușul să supraviețuiască”, a mai spus vedeta.

 

Din fericire, Andreea Ibacka a reușit să se calmeze și s-a întors în țară, unde a născut la termen o fetiță perfect sănătoasă.

”M-am întors în România și cu multă grijă din partea doctorului meu, cu rugăciuni, cu tratament, cu repaus la pat timp de 6 săptămâni, am născut peste termen (la 41 de săptămâni) o fetiță perfect sănătoasă. Știu, sunt un caz norocos!”, a mai spus ea pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel