Andreea Ibacka, de nerecunoscut. Cum s-a transformat soția lui Cabral: "Sunt foarte entuziasmată"

Data publicării:
Andreea Ibacka, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Ibacka, sursa instagram

 Andreea Ibacka și-a șocat fanii cu ultima apariție. Soția lui Cabral s-a lăsat pe mâna specialiștilor, iar transformarea este una spectaculoasă.

Soția prezentatorului Cabral își uimește fanii pe zi ce trece. După ce și-a vopsit părul roz, acum Andreea Ibacka a avut parte de altă transformare, care a făcut-o să semene izbitor cu Kim Kardashian.

Andreea Ibacka le-a mărturisit fanilor că face parte dintr-un proiect inedit, în care s-a transformat precum diva de la Hollywood, Kim Kardashian. Aceasta și-a pus o perucă bob, deschisă la culoare, ochelari de soare și o ținută extrem de sexy din piele. Soția lui Cabral a făcut senzație în fața aparatului de fotografiat

"Împreună cu echipa am ales încă un personaj care să mă scoată din zona de confort: Kim Kardashian. Controversată, miliardară, nelipsită. Și a fost primul shooting la care nu am zâmbit. Deloc. O provocare destul de mare, mai ales că toate comentariile din culise erau savuroase, în mod normal aș fi râs cu sughițuri. Doar că nu cadra cu personajul, o Kim contemporană, în acord cu cele mai recente apariții ale vedetei.

Cu multă piele la vedere, doar că – șoc – una ecologică. Și o perucă bob, blond platinat cu rădăcini ombre, ce încadrează perfect un machiaj iconic pentru Kim, cu muuult sculpting și iluminator. Practic, tot, atât cât s-a găsit în trusa de makeup. Acestea fiind spuse și pozate, sunt foarte entuziasmată de rezultatul spectaculos și vreau să le mulțumesc tuturor! Abia aștept și următorul personaj”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel