Andreea Ibacka a născut. Anunțul a fost făcut chiar de Cabral: "E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt..."

Data publicării:
Cabral și Andreea Ibacka, sursa instagram
Descriere foto: Cabral și Andreea Ibacka, sursa instagram

Andreea Ibacka și Cabral sunt în culmea fericirii. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară.

Sărbătoare mare în familia lui Cabral. Andreea Ibacka a născut. Încă de la primele ore ale dimineții vedeta a plecat spre maternitate.  Acum, prezentatorul TV și-a anunțat fanii că a devenit tătic pentru a doua oară, că totul este bine, iar emotiile sunt la cote maxime.

Gata. Totul bine. E băiat și e bine.Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt..., a scris Cabral pe rețelele de socializare.

 

abral și-a dus astăzi soția la spital și a filmat întreg momentul. Deși aflată în travaliu, Andreea a râs și a glumit cu soțul ei, cerându-i să mai rămână în zonă, după ce o lasă la spital, în caz ca va trebui să se externeze rapid. În spirit de glumă, prezentatorul tv a refuzat-o. Postând, ulterior, o imagine cu soția sa, încarcată de bagaje, la intrarea în spital: „Se livrează”, a scris Cabral în dreptul imaginii.

 

Cu ce probleme s-a confruntat pe parcursul sarcinii

 

Andreea Ibacka este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară.  Pe parcursul sarcinii, soția lui Cabral și-a ținut fanii la curent cu starea de sănătate și evoluția sarcinii. Aceasta a mărturisit că respiră și se deplasează destul de greu, însă este foarte emoționată și abia așteaptă să își strângă bebelușul în brațe.

”Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a spus Andreea pe Instagram.

Cabral și Andreea Ibacka au zece ani de căsnicie și urmează să devină părinți pentru a doua oară. Deși lucrurile nu au mers întotdeauna bine între cei doi, au reușit într-un final să treacă peste orice obstacol.

”Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative.

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, spunea Andreea Ibacka la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel