Andreea Ibacka a izbucnit în lacrimi pe platourile de filmare. Ce a emoționat-o pe soția lui Cabral/ VIDEO

Data publicării:
Andreea Ibacka, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Ibacka, sursa instagram

Andreea Ibacka nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi pe platourile de filmare. Soția lui Cabral le-a povestit fanilor ce a emoționat-o profund.

Andreea Ibacka și Cabral sunt în culmea fericirii de când au afat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Fiind însărcinată, soția lui Cabral a filmat ieri ultima secvență din serialul ”Adela”, în care interpreta personajul unei soții de milionar, dornică să devină mamă.

Imediat după ce camerele s-au oprit, colegii actriței au început să aplaude și i-au oferit acesteia un buchet superb de flori. Extrem de emoționată, Andreea le-a mulțumit tuturor cu ochii în lacrimi. Acesta a împărtășit întregul moment cu fanii pe rețelele de socializare.

 ”Ieri a fost o zi plină, dar și tare emoționantă. Cu lacrimi de bucurie și nostalgie am intrat în concediu prenatal, iar colegii de la @adela_paginaoficiala mi-au făcut o surpriză foarte frumoasă după ultima mea secvență. Vă îmbrățișez pe toți, minunaților!”, a scris Andreea Ibacka în dreptul filmulețului cu surpriza făcută de colegii ei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Povestea de dragoste dintre Cabral și Andreea a început prin 2007, când el era deja cunoscut telespectatorilor din producțiile postului Acasă TV, iar Andreea era o tânără studentă la Finanțe-Bănci și își făcea debutul ca actriță, după ce luase un casting pentru o nouă producție, ”Inimă de ţigan”. Fiind mai mereu pe platourile de filmare de la Buftea, inevitabilul s-a produs, iar între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste mai ceva ca în filme. 
Cabral venea în această relație după o căsnicie eșuată cu Luana Ibacka, mariaj în urma căruia a apărut și o fetiță. În 2011 și-au unit destinele și, în 2018, venea pe lume micuța Namiko.  

Citește și: Cum a aflat soția lui Cabral că e însărcinată. Simptomele care au alarmat-o pe Andreea Ibaka: Am rămas de-a dreptul șocată



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel