Andreea Esca vrea să știe tot despre relațiile fetei ei: Dumnezeu cu mila

Data publicării:
Sursa foto: Instagarm
Descriere foto: Sursa foto: Instagarm

Andreea Esca a vorbit despre relația pe care o are cu fata ei, Alexia Eram.

Andreea Esca are o relație foarte apropiată cu fata ei, Alexia Eram, lucru pe care îl afișează, ori de câte ori are ocazia, pe rețelele de socializare. Prezentatoarea știrilor ProTV spune că Alexia este exact ca și o prietenă de-a ei, cu care se mai și ceartă, ca în orice relație dintre două persoane. Andreea Esca a dezvăluit chiar și dacă se bagă sau nu în relațiile fetei ei.

„Suntem prietene, ne certăm ne împăcăm. Ne certăm de la prostii, mai avem și certuri. Normal că vrei să știi ce se întâmplă în relație, important e să nu îți dai cu părerea. Spui așa, ce crezi și după Dumnezeu cu mila!”, a dezvăluit Andreea Esca, potrivit Fanatik.

Cele două nu au aceleași gusturi vestimentare

Chiar dacă sunt atât de apropiate și par asemănătoare, cele două spun că nu sunt deloc pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește simțul estetic. Dacă Andreea Esca este adepta lucrurilor colorate, culorilor cât mai vii, fiica sa caută mai mult să adopte stilul sport, tineresc.

„Nu am luat pasiunea pentru modă de la mama. Cumpără tot ce e colorat, dacă are un desen, nu contează de unde este. Ea tot timpul mă întreabă cum să se îmbrace de la evenimente”, a spus Alexia Eram.

„Nu m-aș îmbrăca niciodată în trening. Poate la sport. La vârsta ei purtam fuste foarte scurte, când ești scund…”, a dezvăluit și Andreea Esca.

Ce obiect vestimentar ar vrea Andreea Esca să împrumute de la fiica sa

Andreea Esca spune că există totuși ceva ce și-ar dori din garderoba fetei ei, mărimea însă nu o ajută. Aceasta a dat-o de gol și pe Alexia Eram, care i-a mai luat lucruri fără să i le înapoieze.

„Aș vrea să îi împrumut pantofii, nu pot să mai iau niciun pantof, port cu 2 numere mai mari. Nu avem același stil. Câte o geantă mi-ai mai luat și nu ai mai adus nimic înapoi”, a dezvăluit știrista.

Andreea Esca a fost întrebată dacă i-ar ceda Alexiei locul ei de la pupitrul știrilor

„Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna, locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat.”, a declarat Andreea Esca, potrivit ego.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel