Andreea Esca, reacție acidă la adresa lui Dan Bittman. Ce a supărat-o pe faimoasa prezentatoare TV

Data publicării:
Andreea Esca, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Esca, sursa foto Instagram

Andreea Esca le-a dat replică tuturor celor care au acuzat-o că ar fi mințit în legătură cu testul pozitiv pentru Covid-19. 

Andreea Esca a fost criticată dur în urmă cu șase luni când a anunțat că este bolnavă de Covid-19. Printre cei care au învinuit-o că ar fi mințit se afla și Dan Bittman. La peste jumătate de an de atunci, Andreea Esca a decis să le transmită tuturor un mesaj foarte dur. 


Dan Bittman susținea la acea vreme că prezentatoare TV ar minți în legătură cu testul pozitiv pentru noul coronavirus, iar aceasta ar fi de fapt doar o strategie de propagandă prin intermediul persoanelor publice. 


„Cu Andreea Esca, cu care, repet, sper să mai fie amica mea, eu am avut o singură întrebare pe care mi-am pus-o. Atâta vreme cât Andreea Esca este pionul principal al PRO TV, atâta vreme cât toată redacția de știri gravitează în jurul ei, de la portar, până la director, deci toată lumea intră în contact cu ea.


În momentul în care Esca a susținut că are Covid și s-a izolat, păi trebuia să se închidă postul, toți trebuiau să intre în izolare. Ori, asta nu s-a întâmplat. Nu le doresc răul, dar sunt lucruri care se bat cap în cap.


Legea este din păcate aplicată numai unora. S-a făcut propagandă prin intermediul persoanelor publice pentru acest virus. Se căutau sportivi, oameni de marcă, artiști, cântăreți. Unii au reacționat mai bine, alții, nu. Cu toții suntem datori cu o moarte. Să nu uitați asta!”, declara la acea vreme Dan Bittman. 


Invitată în emisiunea lui Mihai Petre, de pe Youtube, Andreea Esca a dorit să le transmită tuturor celor care au acuzat-o că a mințit, un mesaj:


„Nu am fost puși niciodată în situația aceasta. Noi, omenirea. Această pandemie a modificat complet felul în care oamenii au început să reacționeze. Ne-a dat peste cap pe absolut toți. Unii au reacționat într-un fel, alții, în alt fel. Nu avem noi cum să coordonăm asta sau cum să ne explicăm.


În online noi nu i-am văzut decât pe ei. Oamenii aceia care au fost afectați, care au înțeles despre ce a fost vorba, care nu aveau nimic rău de spus, m-au sunat, mi-au explicat, nu sunt tipul de oameni care să își pună părerile în scris, pe un Facebook. Oamenii au reacții super ciudate, în momentul ăsta nu există decât păreri pro ori contra. Parcă suntem într-un război. Ori ești cu ăia, ori cu ăia“, a spus Andreea Esca. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel