Andreea Esca, prima invitată a emisiunii prezentate de Marius Manole: „Când mă întâlnescu cu tine, tensiunea e foarte mare”

Marius Manole revine, de astăzi, în postura de prezentator a show-ului Întrebarea Mesei Rotunde. ”Suntem și iubiți și urâți, ceea ce e foarte bine”, va spune el despre emisiunea care a scos la iveală unele dintre cele mai picante secrete ale vedetelor. 

Despre cea care îi va fi alături, Marius spune că este ”un invitat pe care-l iubesc și respect dintotdeauna”. ”Să-i spunem simplu... Andreea”, va fi completarea invitatei! Andreea Esca a acceptat provocarea lui Marius Manole, iar ediția poate fi deja vizionată pe protvplus.ro 


Cu onesitatea bine cunoscută, Andreea nu a ezitat să caracterizeze în 3 cuvinte o parte dintre oamenii importanți din viața ei, precum Alexia și Aris, dar și unele dintre persoanele din showbiz, ca Tudor Chirilă. Cum a ales Andreea să-l descrie chiar pe cel care se afla în fața ei și cum a motivat alegerea cuvântului ”controversat”, putem afla din prima ediție a sezonului. 


Când Marius a primit un mesaj neașteptat de la medicul lui cardiolog, Andreea nu a ezitat să-l întrebe cum stă cu tensiunea. Răspunsul a venit la fel de onest: ”Când mă întâlnesc cu tine, e foarte mare”. Discuția care a urmat, nu poate fi ratată!


Nu doar Andreea va fi extrem de sinceră, ci și Marius va oferi tuturor celor care vor viziona ediția o serie de declarații despre viața lui personală: ”Mult timp n-am făcut lucruri singur, eram înconjurat de mulți oameni. Acum vreau să fac lucruri pentru mine”.


Ce a făcut-o pe cunoscuta prezentatoare TV să declare că nu este deschisă la risc, cum arată omul pe care l-ar putea iubi Marius Manole și o serie de discuții despre teatru, viață și valori personale, pot fi văzute doar pe protvplus.ro! Nu ratați noul sezon din Întrebarea Mesei Rotunde.  

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 17 sep 2021, 10:46 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience