Andreea Esca, pedeapsă dureroasă. Tatăl ei a dat-o afară din casă: „M-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Esca, captură foto TV
Descriere foto: Andreea Esca, captură foto TV

Andreea Esca a avut parte de o educație dură în copilărie. Tatăl vedetei avea așteptări înalte de la fiica sa, astfel că și pedepsele aplicate erau pe măsură. 

Andreea Esca a muncit din greu, chiar și în copilărie. Tatăl vedetei era un om exigent, care își dorea ca fiica lui să aibă rezultate bune la școală, dar și la înot. Prezentatoarea Tv a mărturisit că se temea de părintele său în copilărie, iar momentele când avea discuții cu el, eram mai ceva ca un examen. 

"Tata este foarte serios. Când eram mică, era obsedat să am note bune, rezultate bune la înot. Era foarte sever şi uneori mă pedepsea. Nu aveam trai cu el dacă nu mergeam foarte bine.

Tata a lucrat aproape toată viața pe “șantierele patriei” pentru că îi plăcea să pună lucruri pe picioare și pentru că se câștiga mult mai bine decât dacă ar fi fost inginer într-o fabrică din Bucureșți.
Nu ne-a fost ușor nici nouă, celor rămase acasă singure toată săptămâna și nici lui, care a locuit în apartamente de serviciu și a fost nevoit să se descurce de unul singur. Dar cu toții cred că priveam către avantaje, în acele vremuri dificile. De fapt, tata era ca teza! Trebuia să mă pregătesc când venea, mi-era teamă ca nu cumva să greșesc ceva, și nu prea mai puteam să ies la petreceri.", a declarat vedeta în urmă cu ceva timp, potrivit ziareonline.


Pedeapsă dura


Un alt episod pe care vedeta și-l amintește cu amuzament, este acela când a fost dată afară din casă, după ce a făcut o boacănă. Celebra știristă și-a îngrijorat părinții după ce a plecat de la grădiniță cu o colegă, fără să le spună. După ce au găsit-o, părinții au decis să o pedepsească. 


 "Am plecat odată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit. Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa blocului fetiţei şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa.", a mai adăugat Andreea Esca, pentru aceeași sursă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel