Andreea Esca, mesaj pentru Andreea Marin: Te iubesc

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, Instagram

Andreea Esca i-a transmis un mesaj Andreei Marin.

Andreea Esca i-a făcut un cadou Andreei Marin, prin care și-a arătat toată admirația, dar și sentimentele pe care le simte față de ea. Aceasta din urmă nu s-a lăsat mai prejos și a postat un mesaj pe Instagram, în care a scris câteva rânduri despre prezentatoarea știrilor ProTV, mărturisind faptul că și ea, la rândul ei, o iubește.

"Nu știu cum stă treaba la voi, dar pe mine mă iubește-n taină Andreea Esca, mi-a trimis un dar cu declarație de dragoste, nici nu a mai avut răbdare să vină sărbătorile! Nici eu, l-am și deschis! Fată cinstită cum mă știți, mărturisesc să știe lumea largă: și eu te iubesc, om frumos! Mă bucur să fiu colo sus, pe lista ta, la litera A! ", a scris Andreea Marin pe Instagram.

Andreea Marin o admiră pe Andreea Esca

Întrebată de Spectacola, acum ceva timp, despre o persoană din showbizz-ul românesc pe care o consideră atrăgătoare, Andreea Marin a dat numele celebrei prezentatoarei.

"Andreea Esca e un exemplu, bineînțeles, chiar dacă nu singurul, dar mi-ați cerut un singur nume. Îmi plac oamenii frumoși pe dinafară și pe dinăuntru, inteligenți și buni, care nu păcălesc, ci confirmă pe termen lung. ", a declarat Andreea Marin pentru Spectacola.

Ce spune Andreea Esca despre plecarea de la ProTV

„Nu există o anumită limită, dar cred că în fiecare profesie contează anumite date pe care le ai și cred că, indiferent de vârstă, dacă ești o persoană care are un aspect prezentabil, este important în televiziune. De aceea este televiziune, ca să ne vedem. Și cred că atâta vreme cât poți să îți faci profesia bine și să ai și un aspect plăcut, indiferent de vârstă, poți să mergi mai departe. Nu știu dacă există niște limite, depinde de foarte mulți factori. Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna, locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat.

Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna, locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat.”, a declarat Andreea Esca, potrivit ego.ro

Ce face Andreea Esca de Paște

„Asemenea tuturor românilor, avem tradițiile respective oricărei sărbători de Paște, avem cozonac, vopsim ouă, facem pască. Mai mult decât atât, facem de două ori Paștele pentru că unii suntem catolici, unii suntem ortodocși, tatăl meu este greco-catolic.”, a mai dezvăluit prezentatoarea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel