Andreea Esca, după zvonul DEMISIEI: Locul e liber pentru orice candidat

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Esca, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca a anunțat cât mai are de gând să stea la pupitrul știrilor ProTV.

Andreea Esca este imaginea știrilor ProTV de aproximativ 25 de ani. Deși pare că nu va părăsi prea curând pupitrul care a făcut-o atât de faimoasă, prezentatoarea a fost întrebată, într-un interviu, despre posibilitatea de a-i ceda locul fetei sale, Alexia Eram. Răspunsul pe care l-a dat aceasta a uimit pe toată lumea.

„Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna, locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat.”, a declarat Andreea Esca, potrivit ego.ro

Andreea Esca, pusă în încurcătură la pupitrul știrilor ProTV

Andreea Esca a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, în emisiunea lui Marius Manole și care a fost cel mai penibil moment trăit de ea, în postura de prezentatoare TV. Vedeta nu s-a sfiit nicio clipă să răspundă și a povestit momentul penibil, care a fost chiar în direct.

„E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Erau doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect.

Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea, și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1. Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă.

Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut”, a povestit Andreea în emisiunea lui Marius Manole de la protvplus.ro.

Prezentatoarea TV a dezvăluit ce poartă sub pupitrul știrilor

Chiar dacă la televizor înfățișează o ținută perfectă, elegantă, sub pupitru... situația stă puțin diferit. Andreea Esca s-a fotografiat recent, chiar înainte de a intra în direct și le-a dezvăluit fanilor secretul ei. 

Chiar dacă în partea de sus purta un sacou verde elegant, vedeta era încălțată cu pantofi sport și purta o pereche de pantaloni cu buline. 

”În culise, fără secrete”, a scris Andreea Esca în dreptul fotografiei. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel