Andreea Esca, despre iubitul Alexiei Eram. Ce defect nu ar putea accepta vedeta: „Eu am o oroare de treaba asta”

Data publicării:
Andreea Esca și Alexia Eram. Foto Instagram
Descriere foto: Andreea Esca și Alexia Eram. Foto Instagram

Andreea Esca a dezvăluit ce nu ar putea accepta niciodată la iubitul fiicei sale, Alexia Eram.

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Aceasta are doi copii minunați, pe Alexia și Aris Eram. Vedeta este tare mândră de ei și de-a lungul timpul fanii au putut observa relația deschisă pe care aceasta o are cu cei doi. 


Alexia Eram trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Mario Fresh, un tânăr foarte talentat, care se bucură deja de un succes imens pe plan muzical. Întrebată despre defectul pe care nu l-ar putea accepta niciodată la iubitul fiicei sale, aceasta a oferit un răspuns vehement. Andreea Esca spune că nu ar putea fi niciodată de acord cu consumul de substanțe interzise. 


„Da. Singurele lucruri de care mi-e teamă este să n-aibă o influență negativă în sensul… nu știu, droguri…


Eu am o oroare de treaba sta, mi se pare că-i cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Și realizez, fără să vreau, că sunt din ce în ce mai prezente în viața de zi cu zi”, i-a spus Andreea Esca lui Marius Manole.


Fiul Andreei Esca studiază în prezent în Barcelona, iar prezentatoarea TV spune că plecarea lui a fost foarte grea pentru ea. 


„A fost mai greu decât am crezut. Nu acum când l-am dus, prima dată când a plecat, pentru că el a plecat înainte și mi-am dat seama că wow, e un pas important în viața de familie. Sunt foarte mândră de Aris că a făcut o alegere bună.


Cred că această facultate și locul unde este i se potrivesc și sunt foarte fericită că s-a acomodat bine, că îl simt că e mulțumit și fericit. Îmi pare bine că este și cu destul de mulți colegi din liceu, ceea ce înseamnă că nu va fi singur pe acolo.


E important pentru un tânăr la vârsta asta, pentru prima dată plecat singur într-o altă țară, să aibă prieteni alături de el”, a mărturisit vedeta. 

 

Alexia Eram și Mario Fresh își doresc să devină părinți: „O să ne apucăm de treabă”

 

Chiar dacă în ultima perioadă au apărut zvonuri conform cărora, Alexia Eram și Mario Fresh s-ar fi despărțit, fiica Andreei Esca vine și face declarații șocante. 

 

„Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă”, a spus Alexia Eram în glumă. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel