Andreea Esca a împodobit bradul de Crăciun în familie, cu soțul și copiii, Alexia și Aris: „Căutăm să-l facem diferit de fiecare dată”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Andreea Esca
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Andreea Esca

Andreea Esca a împodobit bradul de Crăciun în familie, cu soțul, Alexandre Eram, și copiii, Alexia și Aris. Momentul special a fost filmat și postat pe rețele sociale.

 

Andreea Esca, soțul ei, Alexandre Eram, și cei doi copii, Alexia și Aris, au adus magia sărbătorilor în casă prin împodobirea bradului de Crăciun. În fiecare an, cei patru împodobesc diferit bradul, iar de această dată au ales ca decorațiunile, care sunt realizate în România, să aibă doar două culori, roșu și alb. Mai mult, globurile au fost realizate într-un mic atelier de ceramică din Capitală și pictate uterior de o prietenă de familie.

Andreea Esca a împodobit bradul de Crăciun în familie: „Căutăm să-l facem diferit de fiecare dată”

Cea care a filmat și ulterior a postat momentul special pe rețelele sociale a fost fiica Andreei Esca, Alexia Eram. Ea a precizat că în fiecare an, cei patru supun la vot modul în care vor decora bradul de Crăciun. Fiecare vine cu o părere, apoi decid de comun acord.

„E acel moment din an când împodobim bradul! Căutăm să-l facem diferit de fiecare dată, ne dăm cu părerea, votăm și decidem. Pentru acest Crăciun va fi roșu cu alb și desigur cu ceva realizat în România. Am ales să facem globurile într-un mic atelier de ceramică din București și să fie pictate apoi de prietena noastră”, a scris Alexia Eram în mediul online.

Nici comentariile nu au întârziat să apară. Urmăritorii au apreciat faptul că cei patru au ales să împodobească bradul în familie.

„Foarte frumos, și mai frumos este faptul că îl împodobiți toți patru, ce pot să spun decât că sunteți superbi, o familie minunată și mă bucur că am văzut echipa Alexia & Aris în America Express!”, a comentat o persoană la postare.

„Familie minunată. Copii frumoși ca și părinții. Să aveți parte de sărbatori frumoase!”, a transmis un al internaut.

„Superb brad! Și ca o paranteză să știi că sunteți niște copii minunați. Vă urmăresc la America Express și sunt încântată de ce văd. Vă apreciez și sper să câstigați. Sărbatori fericite alături de cei dragi”, a scris o altă persoană.

„A ieșit genial, să vă bucurați de brăduț, să aibă Moșul în tolbă tot ce v-ați dorit, sărbători minunate”, a mai scris cineva.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

 

În urmă cu un an, Alexia Eram declara că în este un obicei ca în fiecare an să împodobească bradul în familie.

„Totdeauna facem bradul pe 24, în ajunul Crăciunului, toți în familie. Sau pe 23, depinde dacă mergem și la bunicii din Franța.

Facem tot timpul o masă aici cu bunicii din România, o masă cu bunicii din Franța și ulterior eu o masă cu socrii din Iași. Așa că mă împart în trei locații diferite. Și acum părinții ne fac daruri de Crăciun, dar și eu lor, asta e diferența.

De șase ani și jumătate fac Revelionul ori lângă scenă, ori într-o dubă, ori la un concert. Facem compromisuri. Sau pot să îl fac și cu prietenii noștri și el vine după, dacă are concert undeva aproape, depinde. Asta e viața de artist”, declara Alexia Eram, în urmă cu un an, pentru cancan.ro.

Ea a vorbit și despre relația pe care o avea cu fratele ei când erau mici și cum se înțeleg acum, în special în pragul sărbătorilor: „Când eram mici ne certam foarte des. Acum ne înțelegem mult mai bine, mai ales că ne vedem și mai rar și atunci ni se face dor unul de celălalt. Și cu cadourile, da, întotdeauna a fost chestia asta «tu ai primit mai mult!». Eu primeam de obicei mai multe haine. Eu m-am enervat odată că a primit un telefon și eu la vârsta lui nici nu aveam telefon. Dar acum suntem bine, eu îi fac lui cadouri. Mint, și el îmi face cadouri și eu îi fac cadouri”, mai spunea Alexia Eram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel