Andreea Esca a făcut marele ANUNȚ. Cât mai vrea vedeta să stea la pupitrul știrilor

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Esca, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca a dezvăluit cât mai are de gând să prezinte știrile ProTV.

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știre de la noi din țară. În acest domeniu ai nevoie de un aspect fizic plăcut, spune vedeta, iar cât timp acest lucru o ajută, va rămâne în continuare la pupitrul știrilor. Totuși, celebra prezentatoare spune că este loc pentru oricine.

„Nu există o anumită limită, dar cred că în fiecare profesie contează anumite date pe care le ai și cred că, indiferent de vârstă, dacă ești o persoană care are un aspect prezentabil, este important în televiziune. De aceea este televiziune, ca să ne vedem. Și cred că atâta vreme cât poți să îți faci profesia bine și să ai și un aspect plăcut, indiferent de vârstă, poți să mergi mai departe. Nu știu dacă există niște limite, depinde de foarte mulți factori. Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna, locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat.”, a spus Andreea Esca, potrivit Ego.

Ce spune Andreea Esca de succesul fetei ei din mediul online

„Pentru mine este cumva ceva normal, prin prisma faptului că a fost în familia aceasta în care eu am fost persoană publică, nu a fost ceva nou pentru ea. Cred că foarte mulți copii care au părinți medici, devin medici, iar foarte mulți copii, care au părinți avocați, devin avocați. Cumva, nu este o surpriză, dar mă bucur că ea face cu plăcere acest lucru, că e fericită. Până la urmă, trebuie să facă ceva ce îi face plăcere.”, a mai spus aceasta.

"Nu pot să o protejez de nimic"

Chiar dacă și-ar dori să își protejează fata de tot ce este rău, Andreea Esca spune că statutul de persoană publică nu îi permite.

„Aș vrea să o protejez de tot ce e rău, dar, atâta vreme cât îți alegi o profesie publică, are avantaje și dezavantaje și trebuie să fii obișnuit și să știi de la început în ce te bagi. Eu, din păcate, nu pot să o protejez de nimic, pot doar să îi spun ce am învățat până la această vârstă, mai departe e alegerea ei.”, a continuat aceasta.

Ce face Andreea Esca de Paște

„Asemenea tuturor românilor, avem tradițiile respective oricărei sărbători de Paște, avem cozonac, vopsim ouă, facem pască. Mai mult decât atât, facem de două ori Paștele pentru că unii suntem catolici, unii suntem ortodocși, tatăl meu este greco-catolic.”, a mai dezvăluit prezentatoarea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel