Andreea Esca, detalii inedite din copilărie. Ce eforturi făcea tatăl său în ziua de Crăciun: "A avut și probleme cu Miliția"

Andreea Esca, captură foto TV
Descriere foto: Andreea Esca, captură foto TV

Andreea Esca a povestit cum erau sărbătorile în perioada copilăriei, dar și ce eforturi făcea tatăl său în ziua de Crăciun.

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV.  La 49 de ani, vedeta se poate considera o femeie norocoasă. Pe lângă cariera de succes, Andreea Esca se mândrește cu o familie superbă. Are doi copii minunați, iar soțul ei îi este alături necondiționat. Recent, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum arăta Crăciunul în perioada copilărie, dar și ce făceau părinții pentru ea.

Prezentatoarea TV a povestit că a fost întotdeauna un copil cuminte și, și-a iubit enorm de mult părinții. Aceasta a avut parte de o copilărie frumoasă, mai ales că părinții ei făceau eforturi să nu-i lipsească nimic. Andreea Esca și-a adus aminte că tatăl său venea de Crăciun cu porcul în sac, motiv pentru care a avut și probleme cu Miliția.

 

„O amintire foarte clară e legată de tata, care venea în fiecare an. De Crăciun, cu porcul în rucsac. Făcea naveta, lucra în altă parte şi pe vremea aceea nu aveai voie să transporţi carne de la un judeţ la altul. A avut şi probleme cu Miliţia, a fost oprit în tren şi a fost nevoit să dea explicaţii.', a spus Andreea Esca, potrivit Libertatea.ro.

 

Totodată, Andreea Esca și-a adus aminte și de boacănele pe care le făcea în satul ei natal, satul Porumbacu din județul Sibiu.

'Aveam doi veri mai mari decât mine care veniseră din Germania în vacanță și am plecat toți să facem baie în Olt. La un moment dat, nu știu, era foarte lat, învolburat. Noi voiam să trecem pe acolo și n-am știut cum să facem. Eu m-am gândit, nu știu de ce, că oricum, dacă trec, ar trebui să nu-mi stric adidașii. Atunci aveai o pereche de adidași, dacă îi aveai, o viață! Bineînțeles că nu am avut forță să arunc pe partea cealaltă a râului și s-au dus toate în apă', și-a amintit Andreea Esca,potrivit revistei Unica.

 

Cum îl descrie Andreea Esca pe tatăl său

 

„Tata este foarte serios. Când eram mică, era obsedat să am note bune, rezultate bune la înot. Era foarte sever şi uneori mă pedepsea. Nu aveam trai cu el dacă nu mergeam foarte bine. Tata a lucrat aproape toată viața pe ‘șantierele patriei. Pentru că îi plăcea să pună lucruri pe picioare și pentru că se câștiga mult mai bine decât dacă ar fi fost inginer într-o fabrică din Bucureșți.Trebuia să mă pregătesc când venea. Mi-era teamă ca nu cumva să greșesc ceva, și nu prea mai puteam să ies la petreceri„, a mai povestit Andreea Esca.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 24 dec 2021, 09:42 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience