Andreea Berecleanu, mărturisiri neașteptate, la aproape patru ani de la moartea Cristinei Țopescu: "Încercam să o feresc de răutăți, de profitori, chiar de impostori"

Sursa foto: Cristina Țopescu și Andreea Berecleanu, facebook, colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Țopescu și Andreea Berecleanu, facebook, colaj foto Spectacola

Andreea Berecleanu a făcut dezvăluiri neașteptate, la patru ani de la moartea Cristinei Țopescu. 

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în data de 12 ianuarie 2020, în casa sa dintr-un complex rezidenţial din Tunari, judeţul Ilfov. Apropiații regretatei jurnaliste nu au mai luat legătura cu ea timp de 3 săptămâni, iar ulterior o vecină a anunțat autoritățile că prezentatoarea de știri nu a mai fost văzută. Din nefericire, Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare.

Andreea Berecleanu, mărturisiri neașteptate, la patru ani de la moartea Cristinei Țopescu

Andreea Berecleanu a scos la iveală detalii neașteptate, la aproape patru ani de la moartea Cristinei Țopescu. Vedeta este în continuare devastată de moartea colegei sale și îi este greu să vorbească la trecut despre ea. Totodată, prezentatoarea a mărturisit că regretata Cristina Țopescu ajunsese să fie foarte sensibilă și să pună la suflet toate răutățile din jurul ei. 

„Nimeni nu o va în locui pe Cristina în viața mea, deși am prieteni pe care-i iubesc din tot sufletul. Doar că relația cu Cristina era unică, prin tipul de personalitate pe care-l avea, prin felul în care ne raportam la prietenia noastră.

Deși eram mai mică decât Cristina cu 14 ani, lucrurile s-au schimbat în timp și devenisem eu cea care o protejam, încercam să o feresc de răutăți, de profitori, chiar de impostori.

Cristina era bună, sufletistă, generoasă. Și încercau destui să profite de această hipersensibilitate a ei. Dar aceeași Cristina era și puternică, independentă, curajoasă. Înainte de a pleca pentru totdeauna, era pe cel mai bun drum, plină de speranță și optimism. Aveam planuri, visuri, dorințe.”, a spus Andreea Berecleanu, pentru viva.ro 

Roxana Iliescu, dezvăluiri dureroase despre Cristina Țopescu

Roxana Iliescu, prietena ei, a făcut mărturisiti emoționante despre prezentatoare. Cele două au avut o relație foarte strânsă și împărtășeau aceeași pasiune pentru televiziune.

„Ne este tuturor tare dor de Cristina, o știam de foarte mult timp, drumurile noastre s-au intersectat de mai multe ori, pe parcursul vieții. Iar ultima perioadă, am fost și colege la Canal 33, am petrecut multe ore împreună. Nu cred că își poate asuma cineva rolul de a fi fost prietena ei.

Cristina avea modul ei de a interacționa cu oamenii. Acum era bine, apoi își cerea dreptul să aibă lungi perioade de intimitate. Lucru care s-a văzut și când a dispărut, pentru că avea astfel de perioade în care nu voia să vorbească cu nimeni.

Din păcate, nu a putut să alchimizeze rănile din trecut, în lucruri bune. Atât a putut. Să îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru noi, iar ce a făcut mai puțin bine să fie învățătură pentru noi toți. Să îi ducem memoria mai departe!’, a declarat Roxana Iliescu pentru impact.ro.

Ce promisiune i-a făcut Cristina Țopescu prietenei sale

Roxana Iliescu a declarat că prietena sa, Cristina Țopescu, trecea printr-o perioadă mai dificilă, însă își propusese că ă să aibă mai multă grijă de sănătatea sa și să fie mai fericită. Mai mult decât atât aceasta i-a promis prietenei sale că va face terapie pentru a scăpa mai repede de gândurile care o măcinau.

„Cristina avea un suflet extraordinar, își dorea să facă mai multe, se punea pe ultimele locuri în prioritățile ei. În ultima discuție, mi-a făcut o promisiune: Da, o să mă ocup mai mult de mine! Voi veni la cursurile tale de terapie! A promis că se va lăsa ajutată, după Anul Nou.

A fost un ziarist excepțional, interviul ei cu Simona Halep este și acum foarte vizualizat, pe Internet. Acum este în Cer, ne zâmbește de acolo!’, a continuat ea pentru aceeași sursă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 aug 2023, 12:45 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience