Andreea Berecleanu este o mamă EXIGENTĂ: De multe ori le-am spus NU

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Berecleanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Berecleanu, Instagram

Andreea Berecleanu a vorbit despre relația pe care o are cu copiii ei.

Andreea Berecleanu are doi copii, de care se mândrește de fiecare dată când are ocazia. Dacă fiica ei cea mare, Eva, studiază în Marea Britanie, prezentatoarea TV spune că acesteia i s-a oferit și altă oportunitate, pe care a refuzat-o pentru moment.

"E bine spus „cochetat, deși a fost curtată de agenții internaționale importante. Nu a vrut însă să meargă pe această direcție decât ocazional. Ce știu însă este că ar avea șanse inclusiv într-o zonă de advertising. În acest moment, focusul ei este pe studiu și facultate. Evident, cu tot ce înseamnă și partea de relaxare specifică vârstei, care aduce un echilibru. ", a spus Andreea Berecleanu, potrivit viva.

Petreu intenționează și el să urmeze calea Evei

Și dacă până acum ceva timp, Andreea Berecleanu știa faptul că Petru va opta pentru o facultate din România, acum nu mai e la fel de sigură.

"Acum nu mai sunt atât de sigură că Petru va vrea să studieze în țară. Dar nu pentru că nu ar avea încredere în facultățile de aici, ci pentru că vrea să cunoască și alt mediu, să aibă ocazia unei alte experiențe. Însă mai sunt doi ani până vom lua această decizie. ", a mai spus aceasta.

De multe ori, Andreea Berecleanu le-a interzis lucruri copiilor ei

Andreea Berecleanu spune că a fost și o mamă exigentă, atunci când a fost cazul, dar acum nu mai este nevoită să spună nu, pentru că copii ei știu să ia cele mai bune decizii.

"Da, de multe ori le-am spus NU și le-am explicat de ce! Recent le-am spus mai puțin, poate acum câțiva ani. În prezent, nu prea îmi mai oferă ocazia de a nu fi de acord cu acțiunile și opțiunile lor. Iar ei știu deja ce nu ne place sau ce nu ne dorim și nu insistă. ", a continuat aceasta.

Prezentatoarea TV are o relație foarte apropiată cu mama și bunica sa

"O uniune! Fiecare în parte e prelungirea celeilalte. Asta și pentru că am o bunică și o mamă cu vederi moderne, înfipte foarte bine în realitatea generațiilor mai tinere. Și comunicăm permanent, pe orice temă. Ieșim, avem timpul nostru împreună, ne sprijinim, ne sfătuim, ne facem mereu surprize. Dragostea este liantul cel mai important al familiei noastre.", a mai spus Andreea Berecleanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel