Andreea Bănică, succes nebănuit în afaceri. Cum a reușit artista să dețină sume fabuloase

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Bănica, instagram
Descriere foto: Andreea Bănica, instagram

Andreea Bănică a povestit cum a reușit să căștige sume fabuloase și să aibă succes în afaceri.

Andreea Bănică se poate lăuda cu viața la care alții doar visează. Artista e reușit de-a lungul anilor să aibă un mare succes pe plan profesional, dar și în tot ceea ce și-a propus. Pe lângă faima pe care a obținut-o din muzică, fosta componentă a trupei 'Blondy' a dat lovitura și în afaceri.

Andreea Bănică, avere impresionantă

Andreea Bănică împreună cu soțul ei dețin mai multe proprietăți, printre care și un hotel amplasat la malul mării. Cei doi au muncit extrem de mult pentru ceea ce au reușit să clădească.

Artista a organizat o sesiune de întrebări pe rețelele de socializare, acolo unde fanii au avut ocazia să-i adreseze mai mult întrebări. Un fan curios i-a pus o întrebare personală vedetei cu privire la banii pe care aceasta îi deține.

„Banii i-am făcut muncind și între timp i-am înmulțit, am dezvoltat mai multe afaceri și așa am făcut bani pentru a clădi acest hotel și pentru a lăsa o moștenire frumoasă copiilor noștri”, le-a explicat Andreea Bănică urmăritorilor ei de pe Instagram.

Andreea Bănică, hotel la malul mării

Ideea construirii unui hotel la malul mării a venit din partea artistei, care și-a dorit să aibă ceva al ei cât mai aproape de mare și să îi bucure pe cei care îi vor trece pragul.

„Ideea mi-a venit mie la un moment dat, așa stând și privind marea și spunându-mi în gând ”eu vreau o pensiune aici sau orice la malul mării, să vină turiști, să văd oameni mulți fericiți” , a adăugat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel