Andreea Bănică, secretul relației perfecte pe care o are cu soțul ei. Ce îi spune mereu să facă

Data publicării:
Andreea Bănică și Lucian Mitrea, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Bănică și Lucian Mitrea, sursa instagram

Andreea Bănică a dezvăluit care este secretul relației sale perfecte pe care o are cu soțul ei.

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii. Artista avea 16 ani când l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț. Cei doi sunt împreună de 25 de ani, iar dragostea lor este la fel de mare pe zi ce trece.

Invitată în platoul emisiunii  ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Andreea Bănică a vorbit despre relația cu soțul ei, dar a dezvăluit și secretul unui mariaj perfect. Artista a mărturisit că unul dintre cele mai importante lucruri este comunicarea. Mai mult decât atât,  aceasta știe cum vrea să fie răsfățată de soțul ei și nu se sfiește să-i spună și lui ce nevoi are. 

”Am o fetiță care face 12 ani și mi-aș dori să gândească ca mine, că o femeie trebuie să fie îngrijită. Atunci când avem momentele noastre, trebuie să le avem doar pe ale noastre. Cred că cea mai importantă este iubirea. Când un om frumos îți deschide ușa, te simți și tu mai bine. Vreau să fiu o băbiță frumoasă și cool.

Noah (n.red. fiul lor) i-a luat mințile lui Lucian, are multă dragoste pentru el, cred că asta este unul dintre cele mai frumoase lucruri. Foarte rar mă răsfață soțul, însă astăzi mi-a trimis pe whatsapp o floare. Ieri m-a supărat puțin, dar azi mi-a trecut. Eu știu să mă răsfăț singură, îi arăt lui ce să facă, îi spun de ce anume am nevoie. Îi zic să nu mai îmi cumpere chiloți și sutiene care îmi sunt mici sau care nu îmi plac, pentru că le arunc după. Eu recunosc că îmi doresc lucruri pe care nu le aveam în copilărie”, spus Andreea Bănică la „Vorbește lumea”, de la Pro TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel