Andreea Bănică, REACȚIE dură, după ce a fost criticată de fani: Nu mai puteți voi de operațiile mele estetice

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram

Andreea Bănică a răbufnit, după ce fanii au acuzat-o de faptul că și-a schimbat fizionomia, prin operațiile estetice.

Andreea Bănică se poate mândri cu un fizic de invidiat și un ten aproape perfect, la 43 de ani. Deși vedeta își dă tot interesul pentru a se menține cât mai tânără, nu toții fanii apreciază acest lucru. Recent, artista a fost criticată pe rețelele de socializare, pentru faptul că și-ar fi schimbat total fizionomia.

''Nu știu ce să mai zic, dar cu operațiile astea estetice, vă schimbați aproape total fizionomia și părerea mea, arătai mai bine înainte.. lăsați timpul să-și facă treaba, artistele de mai demult nu mai apelau imediat la bisturiu(Marina Voica)..fiecare vârstă are frumusețea ei..ca și artistă, te ador..'', este comentariul făcut de un fan, potrivit Spynews.

Ce replică a dat Andreea Bănică

Vedeta nu pare prea afectată de gurile rele, dar totuși spune că nu a apelat la nicio operație estetică.

''Vai, mă simt minunat și mai frumoasă ca oricând, nu mai spun recunoscătoare pentru ce este mai frumos în viața mea. Ce să-i faci? Asta este viața! Pentru unii ciumă, pentru alții mumă! Nu mai puteți voi de operațiile mele estetice pe care nu le am. Știți ce? Dacă arăt bine fără operații sunt mai mândră și mai puternică pe zi ce trece! Voi nu aveți decât să credeți ce vreți, important este cum și ce cred eu despre mine restul? Nu contează!'', a fost răspunsul Andreei Bănică.

Motivul pentru care Andreea Bănică nu mai poate folosi parfumuri

Andreea Bănică le-a dezvăluit fanilor recent faptul că nu mai suportă niciun fel de parfum. Artista spune că a ajuns să nu mai folosească nici creme parfumate și în momentul în care intră într-un magazin de parfumuri, i se face rău. Pe această cale, vedeta a apelat la sfaturile urmăritorilor ei.

„Mi se întâmplă ceva dubios. Sunt mega tristă. Nu mai suport parfumurile, mirosurile. Am intrat acum într-un magazin de cosmetice și am ieșit subit. Nu știu ce se întâmplă și cum pot remedia această problemă. Mi se face rău subit. Dacă aveți vreo idee despre ceea ce pățesc, vă rog să îmi spuneți ce se întâmplă. Nu mai pot să mă dau cu parfum, cu creme cu parfum, nimic”, a explicat Andreea Bănică, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel