Andreea Bănică, probleme de sănătate. Cum se simte artista la trei luni de la operația suferită

Data publicării:
Andreea Bănica, instagram
Descriere foto: Andreea Bănica, instagram

În urmă cu trei luni, Andreea Bănică a fost supusă unei intervenții cirurgicale. Acum, artista le-a povestit fanilor care este starea ei de sănătate.

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește și cu o familie superbă. 

În urmă cu trei luni de zile, Andreea Bănică a suferit o intervenție la nivelul nasului. Vedeta se confrunta de câțiva ani cu aceată problemă și cu greu și-a luat inima în dinți să facă această operație de septoplastie. Deși au trecut trei luni de la intervenție, Andreea Bănică încă se confruntă cu probleme respiratorii.

”Am suferit o operație de septoplastie, care nu mi-a dat voie, o perioadă, să vorbesc cu voi și să postez prea mult. Am revenit pe baricade, sper din toată inima să-mi revin repede și să-mi intru-n ritm. Nu sunt completă refăcută, dar mergem înainte” , spunea Andreea Bănică pe Instastory.

 

Andreea Bănică a amânat operația timp de cinci ani

 

Artista a fost diagnosticată cu deviație de sept în urmă cu 5 ani, în urma unei investigații RMN. Vedeta s-a temut de operație și a amânat atît cât s-a putut să ajungă la bisturiu. 

”Am avut operatie de septoplastie pentru a-mi rezolva problemele de respiratie pe care le aveam de mult timp. Ajunsesem să dorm cu patru perne, stateam aproape in sezut. E o operatie pe care o amânam de 5 ani.

M-a sunat medicul și m-a intrebat daca pot sa ma operez pe 1 iunie. L-am sunat pe Lucian, i-am spus, apoi l-am sunat pe medic. Am trei luni de cand m-am operat, va mai dura opt luni- un an, atunci se aseaza, pentru ca e inflamatia foarte mare”, a explicat Andreea Bănică la rubrica „Test de vedetă” a emsiunii Teo Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel