Andreea Bănică, probleme de sănătate. Cu ce boală se confruntă artista. "Iau tratament de 6 ani"

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Bănica, instagram
Descriere foto: Andreea Bănica, instagram

Andreea Bănică a dezvăluit problemele de sănătate cu care se confruntă de mai bine de 6 ani.

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Artista se poate considera o femeie împlinită. Are o carieră de succes, o frumusețe aparte, dar și o familie minunată cu care se mândrește.

Deși viața artistei pare una perfectă, iată că lucrurile nu stau chiar așa. Andreea Bănică le-a dezvăluit fanilor că se confruntă cu o problemă de sănătate, care o macină de 6 ani.

Andreea Bănică, probleme de sănătate, după prima naștere

Andreea Bănică le-a vorbit fanilor despre problema de sănătate cu care confruntă, după ce a născut primul copil. Frumoasa artistă a povestit pe rețelele de socializare că are niște probleme hormonale, care și-au pus amprenta asupra vieții ei și care au început să se resimtă după ce a devenit mamă pentru prima oară.

„După cele două nașteri, de fapt, după prima naștere, corpul meu a luat-o puțin razna. Am întâmpinat niște probleme hormonale. După asta am încercat să descopăr problemele, iau tratament de atunci, de vreo 5-6 ani de zile. Ulterior l-am făcut pe Noah, a fost un noroc. Ideea e că am început să am un regim de viață sănătos(..) Văzând pe corpul meu că organismul meu nu mai răspunde atât de ușor la orice fel de mâncare și că se depune imediat pe umeri, pe brațe, pe abdomen, iar eu întotdeauna am avut mâinile subțiri, și că începusem să am niște dereglări foarte mari hormonale am luat atitudine, am fost la doctor, mi s-a prescris tratament, de atunci sunt pe tratament. La fiecare 6 luni merg la control. Nu este ușor”, a continuat vedeta”, a povestit Andreea Bănică la InstaStory.

De când a aflat că se confruntă cu aceste probleme, Andreea Bănică a mărturisit că ține un regim alimentar strict.

„De vreo 5-6 ani de zile sunt atentă la ceea ce mănânc, la ce bag în gură. Clar, se vede pe corpul meu. Nu mai pot să mănânc orice. Dacă fac exces 2-3 zile după aceea tot eu trag și am de suferit și muncesc foarte mult pentru asta. (...) Regimul meu de viață e bazat pe un calcul de calorii”, a adăugat artista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel