"Oricine simte când este înșelat”. Andreea Bănică, dezvăluiri din căsnicia cu Lucian Mitrea. Ce nu i-ar putea ierta niciodată soțului ei

Data publicării:

Andreea Bănică și Lucian Mitrea reprezintă unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Admirați de unii sau huliți de către alții, cei doi și-au văzut nestingheriți de relația lor, atât pe plan profesional cât și pe plan personal, chiar dacă au mai avut parte și de probleme.

Andreea Bănică: “De când mi-a dat inelul de logodnă, i-am spus „dacă eşti pentru mine, eşti pentru mine şi atât”

Însă, oricât de idilică pare a fi căsnicia Andreei Bănică cu Lucian Mitrea, cei doi au avut și ei parte, la rândul lor, și de momente mai puțin fericite sau de bârfe menite să le tulbure liniștea. Cu seninătate și înțelepciune,  Andreea a știut dintotdeauna ce își dorește: “ Crede-mă că pe mine nu m-a afectat nici măcar o clipă, o clipă nu am crezut ceva, o clipă soţul meu nu mi-a dat vreun semn. Din moment ce noi am fost mai toată viaţa împreună, când ar putea şi unde să se ducă. Este şi un tip foarte deştept care ştie foarte bine ce are lângă el, ştie foarte bine că femeie ca mine nu mai găseşte. De când mi-a dat inelul de logodnă, i-am spus „dacă eşti pentru mine, eşti pentru mine şi atât”. La mine nu există altfel, dacă mă vrei aşa bine, dacă nu nu, trebuie să înţelegi asta din start, eşti pentru mine şi atât. El ştie foarte bine că nu accept să fiu făcută de ruşine, nu accept să fiu înşelată, n-aş putea să stau cu un om să mă înşele, iar eu să fac vreun compromis, nu aş avea de ce. Nu pot să spun niciodată ce îmi rezervă viaţa şi ce poate fi în viitor.” a declarat Andreea pentru Fanatik.

“ Nu există minciună într-o viaţă de cuplu”

Cu o copilărie traumatizantă și un tată violent, frumoasa cântăreață a știut dintotdeauna foarte clar  care sunt lucrurile peste care nu ar putea să treacă, atunci când vine vorba despre relații:

“ Oricine simte 100% dacă este înşelat, la un moment dat, mai târziu sau mai devreme. Minciuna are picioare scurte pentru mine, de asta nici nu am ştiut să mint vreodată, imediat mă prinzi şi îţi dai seama că te mint. Nici nu m-a interesat vreodată să mint, eu sunt corectă şi onestă. Şi asta i-am spus şi lui, că nu există minciună într-o viaţă de cuplu, nu pot să tolerez minciuna, bătaia, abuzurile, băutura, nu pot să tolerez nişte lucruri de genul acesta, pentru că ştie şi el foarte bine unde ne-am cunoscut şi cum eram, şi cu atât mai mult nu ar face lucruri de genul acesta.”

“ Un copil nu trebuie să te despartă, ci din contră, trebuie să te unească ”

Și cum relațiile ideale există doar în cărți și în filme, Andreea nu ezită să împărtășească rețeta unei căsnicii fericite și de durată.

“ Am văzut că deja este o modă, gata, nu ne mai înţelegem astăzi, mâine ne despărţim. Nu e chiar aşa, trebuie să cântăreşti foarte bine lucrurile astea şi să pui practic pe foaie care sunt lucrurile cele mai importante, care sunt lucrurile bune şi care cele rele, şi dacă lucrurile bune primează nu are sens să faci un astfel de pas. Doar că sunt oameni care nu acceptă să aibă nici certuri, să aibă nişte contraziceri, noi ne înţelegem din multe puncte de vedere, chiar dacă ne certăm acum, peste ceva timp ne împăcăm. a spus ea, conform aceleiași surse. Nu există un secret, că toată lumea ne întreabă. Noi ne iubim, ne pupăm în fiecare zi, nu există zi să treacă fără să ne pupăm şi dacă nu ne-am pupat într-o zi înseamnă că e ceva. Am văzut foarte multe relaţii care s-au destrămat în urma apariţiei unui copil. Un copil nu trebuie să te despartă, ci din contră, trebuie să te unească.” a continuat artista.

Nimeni nu deține secretul unei relații fericite, așa cum susține Andreea dar este foarte important să știi să îți găsești timp pentru tine și pentru partener:

“Ne place să ne dăm câteodată câte 2-3 zile ale noastre, să plecăm pe undeva, aşa ne încărcăm bateriile, să stăm doar noi doi. Asta le spunem şi copiilor întotdeauna, că noi doi trebuie să fim bine cu noi ca să puteam avea grijă de ei.” a declarat aceasta, aceleiași surse.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel