Andreea Bănică, operată de urgență. Care este starea de sănătate a artistei

Data publicării:
Andreea Bănică, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Bănică, foto Instagram

Andreea Bănică va fi supusă unei intervenții chirurgicale chiar marți, 1 iunie, de Ziua Copilului. Problemele respiratorii pe care le avea nu i-au permis să mai amâne operația.

Andreea Bănica va suferi azi o operație de rinoplastie, pentru a-și rezolva deviația de sept. Artista are această afecțiune de aproximativ 5 ani și a tot încercat să amâne operația. Problemele respiratorii au devenit atât de deranjante, încât medicii au decis să efectueze astăzi operația.

 


„Urmează să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine. Eu am probleme foarte mari, respir greu și dacă e frig, și dacă e cald. Nu suport nici aerul condiționat că mi se înfundă nasul. Pe lângă faptul că am o deviație de sept, am și cornetele mărite”, spunea Andreea Bănică,zilele trecute, pe Instagram.


Artista a fost diagnosticată cu deviație de sept în urmă cu 5 ani, în urma unei investigații RMN. Vedeta s-a temut de operație și a amânat atît cât s-a putut să ajungă la bisturiu. 

„Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă, pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac la șase luni, având un adenom hipofizar fac acest RMN. Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație. Și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă. Este un subiect delicat pentru mine, inițial trebuia să mă operez pe 24 iunie, însă doctorul m-a sunat și m-a întrebat dacă pot mai devreme. Când am auzit pe 1 iunie am avut un șoc! Am stat de vorbă cu Lucian și el a zis: <da, fă-o cât mai repede! Te susțin, sunt lângă tine>. Până la urmă m-am hotărât. Mi-e frică, fraților! Mi-e frică”, a mai spus artista.

 

Artista se confruntă și cu probleme hormonale

 

Recent, andreea Bănică le-a vorbit fanilor  și despre problema de sănătate cu care confruntă, după ce a născut primul copil. Frumoasa artistă a povestit pe rețelele de socializare că are niște probleme hormonale, care și-au pus amprenta asupra vieții ei și care au început să se resimtă după ce a devenit mamă pentru prima oară.

„După cele două nașteri, de fapt, după prima naștere, corpul meu a luat-o puțin razna. Am întâmpinat niște probleme hormonale. După asta am încercat să descopăr problemele, iau tratament de atunci, de vreo 5-6 ani de zile. Ulterior l-am făcut pe Noah, a fost un noroc. Ideea e că am început să am un regim de viață sănătos(..) Văzând pe corpul meu că organismul meu nu mai răspunde atât de ușor la orice fel de mâncare și că se depune imediat pe umeri, pe brațe, pe abdomen, iar eu întotdeauna am avut mâinile subțiri, și că începusem să am niște dereglări foarte mari hormonale am luat atitudine, am fost la doctor, mi s-a prescris tratament, de atunci sunt pe tratament. La fiecare 6 luni merg la control. Nu este ușor”, a continuat vedeta”, a povestit Andreea Bănică la InstaStory.

De când a aflat că se confruntă cu aceste probleme, Andreea Bănică a mărturisit că ține un regim alimentar strict.

„De vreo 5-6 ani de zile sunt atentă la ceea ce mănânc, la ce bag în gură. Clar, se vede pe corpul meu. Nu mai pot să mănânc orice. Dacă fac exces 2-3 zile după aceea tot eu trag și am de suferit și muncesc foarte mult pentru asta. (...) Regimul meu de viață e bazat pe un calcul de calorii”, a adăugat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel