Andreea Bănică, ipostază incendiară pe Internet! Din cauza rochiei, vedeta a lăsat totul la vedere

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto:Iamandreeabanica/Instagram
Descriere foto: Sursă foto:Iamandreeabanica/Instagram

Se știe deja că Andreei Bănică îi place să adopte ținute incitante, dar de această dată a cam gafat-o. Iată ce a pățit vedeta din cauza rochiei, care i-a cam dat bătăi de cap.

Andreea Bănică este cunoscută pentru ținutele sale provocatoare, dar de această dată a făcut o gafă. Rochia pe care a ales-o i-a creat probleme, atrăgând atenția asupra unui detaliu controversat. Vedeta a avut dificultăți din cauza acestei piesei vestimentare.

Andreea Bălan a gafat. Artista a lăsat la vedere un detaliu controversat

S-au mișcat, s-au așezat, s-au aplecat, dezvăluind adesea o parte din „comorile” lor într-o manieră super-sexy. Aceste gafe făcute de vedetele din întreaga lume au fost surprinse uneori intenționat, alteori fără să-și dea seama. Însă, fără să conștientizeze impactul, gesturile lor nu au rămas netaxate de jurnaliști. Fie că și-au propus sau nu, aceste ipostaze au atras atenția și au stârnit discuții, devenind subiecte de interes. 

Același lucru s-a întâmplat și în cazul Andreei Bănică. În urmă cu o zi, artista a susținut un concert în Suceava, fiind însoțită de soțul ei. Acesta este nelipsit de lângă de frumoasa lui soția și o susține în toate ceea ce face. Artista a vrut să le arate fanilor săi cum s-a pregătit și ce ținută a ales să poarte, dar vedeta a filmat dintr-un unghi în care a apărut cu lenjeria intimă la vedere.

Vedeta nu e prima oară când se afișează pe rețelele de socializare în lenjerie intimă, semn că e un spirit liber și, să recunoaștem, arată și foarte bine. Probabil acesta fiind și motivul pentru care Andreea Bănică a ales să nu șteargă imaginea controversată.

Te-ar putea interesa și: Andreea Bănică este în doliu. Artista a pierdut o ființă dragă: „Te-am iubit ca pe copiii mei”

Andreea Bănică, umilită de un artist internațional

Andreea Bănică a trecut recent printr-o experiență șocantă, peste care nu poate trece nici acum. A fost parte din programul unui eveniment muzical, dar ceea ce a urmat a surprins pe toată lumea. După ce a coborât de pe scenă, a fost abordată de cântărețul internațional Toni Cottura, care a început să o jignească și să o umilească, conform declarațiilor artistei. 

„Mi-e rușine efectiv să tot o spun. Eram pe scenă, la un festival foarte frumos, unde am fost invitată să cânt și eu printre mulți alți colegi. Atunci când am coborât de pe scenă, nici nu am apucat să pun pasul pe scară, că un tip s-a năpustit asupra mea, gesticula, urla, m-a înjurat, m-a făcut în toate felurile, nu pot să reproduc. Apoi, mi-a și spus că mă caută după eveniment, adică „Stai liniștită, că nu scapi ușor”. Eu am fost fanul său, mi s-a părut ireal ce s-a întâmplat.”, a declarat Andreea Bănică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Vedeta a chemat poliția pentru a se asigura că viața nu-i e pusă în pericol.

Te-ar putea interesa și: Andreea Bănică nu-și poate reveni din șoc, după ce a fost umilită de un artist internațional: „Mi-a fost frică, mi-a și spus că mă caută după eveniment”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel