Andreea Bănică, gest romantic de la soțul ei, pe patul de spital. Cum a surprins-o Lucian Mitrea/ FOTO

Data publicării:

Andreea Bănică a avut parte de o surpriză inedită din partea soțului ei, chiar pe patul de spital.

Andreea Bănică a fost operată ieri, după ce a avut o deviație de sept. Artista a publicat și o fotografie cu branula în mână, imediat după ce și-a revenit.  Aceasta le-a mărturisit fanilor că este bine și operația a decurs ok, motiv pentru care se va întoarce acasă cât mai repede.

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Bănică le-a spus fanilor de pe Instagram că se va opera la nas de deviație de sept pentru că de ani buni are probleme cu respirația.

„Urmează să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine. Eu am probleme foarte mari, respir greu și dacă e frig, și dacă e cald. Nu suport nici aerul condiționat că mi se înfundă nasul. Pe lângă faptul că am o deviație de sept, am și cornetele mărite”, spunea Andreea Bănică,zilele trecute, pe Instagram.

Lucian Mitrea, gest romantic pentru Andreea Bănică!

Recent, Lucian Mitrea s-a hotărât să îi facă o vizită soției sale la spital. Bărbatul nu a putut să vină cu mâna goală, astfel că i-a cumpărat Andreei un buchet superb de flori. Artista a fost impresionată de gestul făcut de soțul ei, astfel că l-a fotografiat pe acesta și a postat fotografia pe rețelele de socializare pentru a le arăta și fanilor săi ce soț iubitor și romantic are.

„Uneori este mega haios”, a scris Andreea Bănică în cadul InstaStory-ului, fiind surprinsă plăcut de gestul soțului.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel